Предимствата на Пловдив като инвестиционна дестинация ще представи зам.-кметът по

...
Предимствата на Пловдив като инвестиционна дестинация ще представи зам.-кметът по
Коментари Харесай

Зам.-кметът Стефан Стоянов представя Пловдив пред US инвести...

Предимствата на Пловдив като капиталова дестинация ще показа зам.-кметът по обучение и бизнес развиване Стефан Стоянов пред американски вложители. Това ще се случи в рамките два форума, които се провеждат от Българската организация за вложения (БАИ) в Съединените американски щати.

Участието на зам.-кмета в капиталовите конференции, в които ще се включат високопоставени представители на българската администрация, мениджъри в интернационалните компании и водещи вложители в България, е отлична опция да се разпространява активността на Община Пловдив, както и опциите за капиталова активност в района. " Икономиката на Пловдив се развива извънредно бурно, само че трансформацията към по-високотехнологичен бизнес продължава. За това за нас е значимо да продължим да разпространяваме града и локалния бизнес и да разширяваме бизнес опциите за търговия и вложения ", разяснява Стоянов.

Форумите ще разрешат и директни срещи с представители на бизнеса и диалози за бъдещи вложения у нас. Двете капиталови конференции ще се проведат сред 5 и 9 декември т.г. в Сънивейл, Калифорния и Портланд, Орегон в Щатите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР