Преди време телевизионният евангелист Мучахид Чихад Хан предизвика истински социален

...
Преди време телевизионният евангелист Мучахид Чихад Хан предизвика истински социален
Коментари Харесай

Внимание мъже! Ето 10 неща, които ще ви сполетят, ако прекалявате с мастурбацията

Преди време телевизионният евангелист Мучахид Чихад Хан провокира същински обществен гърмеж в Турция с изказванието си, че мъжете, които мастурбират, може „ да срещнат забременена ръката си в отвъдния живот “. Естествено думите му провокираха вълна от закачливи мнения в обществените мрежи и надали някой ги е приел на съществено, написа 10te.bg.
По данни на проучване,проведено през 2010 година, 94% от мъжете си признават, че мастурбират постоянно (при дамите процентът е 85%). По-любопитно е обаче, че хората, които имат постоянен полов живот мастурбират по-често спрямо тези, които имат проблем с намирането на полов сътрудник.
Макар на всички да е ясно, че мастурбацията може да помогне на човек да се освободи от напрежението и нервното напрежение, тя също по този начин може да бъде опасност за естественото действие на тялото. Учените към този момент са разкрили отговорите на въпроса по какъв брой пъти седмично човек може да мастурбира. Според тях мъжете не би трябвало да мастурбират повече от три пъти в седмицата.
А прекомерната мастурбация може да има много отрицателни резултати върху тялото. Вече е потвърдено, че мъжете се състаряват по-бързо, в случай че мастурбират повече от шест до седем пъти седмично. Е, момчета, в случай че и вие сте на ръба на това да се превърнете в рекордьор по „ о’лабване “ и постоянно ви се случва да отдавате цялото внимание на себе си, идващите редове са за вас. Ето 10 потвърдени вреди от мастурбацията при мъжете.

Какви са 10-те неща, които ще ви сполетят, в случай че прекалявате с мастурбацията, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР