Преди време изследователят Джаведони Ерик откри странен обект на повърхността

...
Преди време изследователят Джаведони Ерик откри странен обект на повърхността
Коментари Харесай

Изследовател откри разбит НЛО на Луната

Преди време откривателят Джаведони Ерик откри чудноват обект на повърхността на Луната, който не наподобява на естествено образувание.Обектът е с продълговата форма, а по него ясно личат лъскави елементи, които демонстрират, че е направен от някакъв тип метал.От изображението не излиза наяве дали мистериозният летателен уред е в придвижване или е паднал на лунната повърхнина вследствие на злополука.

 2 2 - Изследовател откри разрушен НЛО на Луната (видео)
Джаведони Ерик счита, че размерите на обекта са към 190 метра дължина и 40 метра широчина.Четете още: На Луната са открити мистериозни пещери с температура, подобаваща за непрекъснато обитаванеСпоред него става дума за извънземен транспортен съд, който вследствие на удар върху повърхността на Луната се е разделил на две елементи.
Без подозрение е аномален обект, който няма нищо общо с камък, астероид или метеорит.Уфолозите считат, че това е още един отговор на въпроса „ за какво хората не летят до Луната през днешния ден “. Официалната версия е, че бюджетът е завършил, само че може би някой участва на спътника на Земята и очевидно не желае хора там.
Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР