Преди време големият актьор Шон Пен скандализира доста хора, след

...
Преди време големият актьор Шон Пен скандализира доста хора, след
Коментари Харесай

Шон Пен: Мъжете станаха жени

Преди време огромният артист Шон Пен скандализира много хора, откакто се разгласи срещу феминизирането на мъжете в Съединени американски щати. Според него е неточност „ мъжествеността “ да се показва като нещо неприятно и рисково и показа, че познава доста мощни дами, които не се опасяват да имат мощни мъже до себе си.

През януари, помолен да посочи думите си, той освен ги удостовери, само че и изясни за какво съгласно него протичащото се в последните години е неточност:

„ Аз съм от тези хора, които имат вяра, че мъжете в Америка стават все по-феминизирани “, сподели артистът. „ Не мисля, че да си недодялан или да се държиш неуважително с дамите има нещо общо с това какъв брой си „ неустрашим “. И в никакъв случай не е имало. Но с цел да сме по-справедливи с дамите не е належащо да се трансформираме в тях. “

Шон Пен е измежду дребното огромни звезди в Холивуд, които се опълчват на актуалната политкоректност. В изявление от предходната година той разгневи транс общността като съобщи, че би трябвало да имаш „ гени на страхливец “, с цел да смениш панталоните с пола, в случай че си мъж.

Актьорът и преди е приказвал против все по-популярната просвета на отменяне, при която поради неприемливи мнения, някой бива нападнат, унижаван и унищожаван в професионално отношение.

Тогава Пен се застъпи за редакторката на тийн изданието на „ Vogue “, която беше принудена да напусне, откакто на бял сват излязоха известия в Туитър, които е писала като тийнейджърка и които през днешния ден се смятат за расистки.

„ Какво реализираме, когато унищожаваме нечия кариера по този метод? “, попита тогава Шон Пен, напомня ladyzone.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР