Преди тридесет години Юлия и Димитър Маджарови навлизат в търговията

...
Преди тридесет години Юлия и Димитър Маджарови навлизат в търговията
Коментари Харесай

Семейният модел в основата на 30 годишен успех за Маджарови

Преди тридесет години Юлия и Димитър Маджарови навлизат в търговията с хранителни артикули. В първите няколко години след основаването на компанията “Димитър Маджаров-2” те съумяват да научат най-важните уроци — какви са същинските потребности на българската софра. След три години в този дребен фамилен бизнес, те вземат решение да стартират лично произвеждане на салами като дават на българското семейство точно това, което търси — наденици, кренвирши и трайни салами.
През 1998 година основават и първите млечни артикули “Димитър Маджаров”. С времето фамилията съумява да построи две индустриални предприятия — месопреработвателно в гр. Пловдив и млекопреработвателно в гр. Стамболийски. В самото начало това фамилно начинание стартира работа с едвам 5 индивида. Сега то е тил за повече от 300 индивида, а името на марката е нарицателно за качество и достоверен усет.

С какво обучение са членовете на фамилията на Димитър Маджаров?

Димитър Маджаров е създател и шеф на компанията. Завършва Висш институт по хранително-вкусова индустрия в гр. Пловдив. Впоследствие заема позицията на инженер-технолог в Държавно стопанско обединение “Родопа” в гр. Бургас. Юлия Маджарова, също инженер-технолог, приключва в Университет по хранителни технологии. Заедно със брачна половинка си се завръщат в Пловдив. Започват собствен бизнес с търговия на хранителни артикули, който се трансформира няколко години по-късно в пример на българската традиция. Дъщеря им Станислава Маджарова е последното парче от пъзела на фамилния модел на ръководство.

Коя е дъщерята на Маджаров?

Дъщерята на създателя на компанията, Станислава, е второ потомство управител. Компетентността ѝ в комерсиалния развой я прави заместник-управител на компанията. Тя е част от компанията от 2005 година В свободното си време обича да пътува, да спортува и да основава щастливи моменти с обичаните си хора. Именно пристрастеността ѝ обаче да дава качествени и чисти артикули, основани по новаторски технологии, я прави Маджарова. Дъщерята на притежателя на компанията дава отговор за маркетинга, дистрибуцията и износа на продуктите на фамилната компания. Дъщерята е и един от хората, виновни за положителния имидж на марката пред потребителите.

Семейство Маджарови не е просто бизнес модел, а модел за триумф и благополучие.
“От нашето семейство за вашето семейство” е девизът на хората, съхранили традицията през десетилетията. С подробния си разбор на потребителските потребности, в крайник с новите технологии и с непримиримост в основаването на чисти артикули, “Димитър Маджаров” е знак не просто на качествена храна и усет, само че и на многообразие в сегашното и бъдещето във всеки български ледник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР