Преди седмица всички световни медии заговориха за младата медицинска сестра

...
Преди седмица всички световни медии заговориха за младата медицинска сестра
Коментари Харесай

Коя е красивата медицинска сестра, която бе наказана за „аморално облекло“?

Преди седмица всички международни медии заговориха за младата здравна сестра в болничното заведение в Тула, Русия, която не носи нищо, с изключение на долни дрехи, под транспарантния предпазен костюм, ръкавиците и очилата в отделението за лекуване на инфектирани с ковид. А тези дни разкриха и името й - 23-годишната хубавица , която стана най-известната съветска здравна сестра в света, се споделя Надежда Жукова и е приключила Рязанския медински университет.

The Russian ‘bikini nurse’ without her mask on (PHOTOS) - Russia Beyond
— OKPablo (@PabloOk47)

Регионалният отдел на Министерството на здравеопазването в Русия наложи на сестрата дисциплинарно наказване - забележка за неспазване на условията за здравно облекло, а с личния състав на болничното заведение беше извършена " разяснителна сказка ". Същевременно Надежда Жукова получи голяма отбрана от свои сътрудници, политици и... фенове. 

Що се отнася до невероятната й работна униформа, сътрудниците й споделиха, че са принудени да работят и по този начин, тъй като не доближава облекло, което би трябвало да се сменя след всяка промяна в болничното заведение. Оказва се, че Надя не е единствената, която носи защитния си костюм по този начин.

Russians show off their swimsuits in support of ‘bikini nurse’ (PHOTOS) - Russia Beyond
— OKPablo (@PabloOk47)

Изпълнителният шеф на Асоциацията на медицинските сестри в Русия Валери Самойленко също отбрани 23-годишната Надежда.

A pretty Russian nurse has worn a bikini under the PPE.. patients said they want to be alive and recovery faster.. Hot topic in Russia media at the moment..
— Nikolay Shubin (@NikolayShubin1)

„ Нека тези, които разясняват, вместо да наскърбяват едно нещастно момиче, да влязат най-малко един път в предпазената зона на болничното заведение в подобен костюм. И ще схванат какво е хипоксия. Нека да схванат какво е да излезеш на открито и да се държиш за стената, с цел да не изгубиш схващане, а след това да разясняват кое е етично и кое - не. Направила е по този начин не с цел да си върти дупето пред пациентите, а с цел да не почине там. Когато при нас в Санкт Петербург е +8, носим пижами под защитния костюм. Когато стане +25, ще изглеждаме по същия метод като нея “, сподели Самойленко.

Медицинската сестра се трансформира в основна героиня в илюстрациите на канадска художничка . А бранд за долни дрехи я пожела за лице на рекламната си акция.

Тя самата излезе в отпуск, изтри и профилите си в обществените мрежи поради големия интерес. 

It happens only in Russia
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР