Преди седмица медиите гръмнаха със скандалната новина, че връзката между

...
Преди седмица медиите гръмнаха със скандалната новина, че връзката между
Коментари Харесай

Андреа вдига рейтинга с фалшиви новини

Преди седмица медиите гръмнаха със скандалната вест, че връзката сред Андреа и Кубрат Пулев е пред неуспех. Публикацията гласеше, че двамата са към този момент 11 години дружно, а по този начин и не са подхванали по-сериозни крачки като женитба и дете. 

Тази обстановка изобщо не се нравела на Кобрата, който скоро ще чукне 37 година и към момента си няма правоприемник. А повода била Андреа, която се тормозила за телосложението и по тази причина отлагала зачеването. 

По случайност или не, тази вест гръмна безусловно часове преди премиерата на дуета със Сергио. Видеото и песента имаха своята международна премиера, а това е първият план на певицата от година и повече насам.

 
Блондинката преди време проби със скандал, след което продължи в същата линия цялата си кариера. Около нея постоянно ври и кипи от кавги, които в множеството случаи са инсценирани персонално от нея. 

Запознати с нрава издават, че са уверени, че тази вест за раздялата е още веднъж скалъпена от нея, с цел да може по-лесно да разпространява плана и името си, което напоследък замря.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР