Преди седмица излезе трейлърът на новия български филм Голата истина

...
Преди седмица излезе трейлърът на новия български филм Голата истина
Коментари Харесай

Поп фолк звезди налазиха родното кино

 Преди седмица излезе филмовият откъс на новия български филм " Голата истина за група Жигули “. Целият сюжет на втория пълнометражен филм на Виктор Божинов се върти към родна рок групировка от 80-те години, която се разпада тъкмо до момента в който е на върха на славата.

Силно усещане прави наличието на фолк дивата Камелия, която е безапелационна, че желае да " вкара малко рок “ в новото си парче, а с тази роля се заема  Михаил Билалов.

" Ролята ми е дребна, само че забележителната. Беше ми извънредно забавно. Благодаря на целия екип, който Много ми оказа помощ да изиграя ролята си ", разкрива Камелия.

Тя към този момент има функции в сериалите " Ракия сънрайз “ и " Скъпи наследници “.

С роля в " Скъпи наследници “ може да се похвали и Анелия,  която изигра Елена - съумяла градска жена, внучка на една от бабите от Бели вит, която се връща в родния дом откакто е получила предложение за брак.

Още един от обичаните български сериали " Столичани допълнително “  също може се похвали с присъединяване на колоритна поп фолк певица. Преслава изигра себе си в лентата.  Тя бе поканена да пее на предизборната акция на кмета на с. Извор Рангел Чеканов (Любо Нейков " ).  

" За първи път фотографирам и се надявам да се показва добре. Мисля, че имам заложби. В моята специалност ние също снимаме клипове и би трябвало да сме доста артистични “, коментира Преслава

Първата поп фолк певица взела участие в " Столичани допълнително “ беше ДесиСлава. Във кино лентата тя се споделя Вяра Тончева, префърцунена певица, която не знае какво желае. С функции в същия филм се регистрираха и дует Ритон, които играеха себе си и бяха изгонени от фамилно риалити, поради характера на Здравко.

Поп фолк дивата Бони също съумя да изненада доста прелестно своите почитатели. Убедихме се в актьорските й качества, откакто видяхме превъплъщенията и първо в хитовия сериал " Седем часа разлика “, а по-късно и в " Откраднат живот “. Бони блесна на първо време във кино лентата " Маймуни през зимата “ през 2006 година.

В актьорски обувки влезе и фолк певецът Борис Дали. Той играе ветеринарен лекар в българската комедия " Чик-чирик “.  Мария Илиева ще скочи в кожата на естрадната легенда Йорданка Христова в нов български филм. Продукцията ще носи името " Порталът “ и ще бъде излъчена следващата година по Българска национална телевизия. Потенциал на актриса тя показва и с роля в българския филм " Грешници “. Припомняме че атрактивната брюнетка изигра ролята на лека жена в лентата " Врагове “, а също по този начин взе присъединяване и в сериала " Столичани допълнително “.

Тита влезе с роля в сполучливия уеб сериал " Следвай ме “, чийто първи два сезона генерираха над 15 милиона гледания онлайн. Галин също блесна с актьорски умения в поредицата Viral, чийто сюжет бе с нотки на трилър.  Освен него към сериала се включват и двете му открития - Лидия и Десита.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР