Преди последния мач от първия етап на първенството Локомотив все

...
Преди последния мач от първия етап на първенството Локомотив все
Коментари Харесай

Вижте възможните противници на Локо в осмицата

Преди последния мач от първия стадий на шампионата Локомотив към момента не знае противниците си във втората осмица. Съдбата на черно-белите е в ръцете на Славия, която през днешния ден приема Пирин. Шавливият необут на белите Венцислав Стефанов хубаво ще си направи сметката против кой ще му е по-удобно да играе през април. За момента пловдивчани са на осмо място с 31 точки, а отборът от Овча купел е на 2 точка зад тях. 
Ако палавникът чичо Венци избере хранениците му да не бият макетата в последния мач от кръг през днешния ден, черно-белите ще останат на 8-ото място и ще попаднат в Група „ Б “ на осмицата. Редом с пловдивчнаи ще бъдат Славия, Дунав и Етър. При победа на белите  над Пирин, железничарите  ще завършат 9-ти и компания ще им вършат Септември (Сф), Дунав и Етър.

Според регламента на БФС, след края на постоянния сезон тимовете, класирани от 7-мо до 14-то място, оформят две групи по 4 тима – група „ 2 “ и група „ 3 “.

В група „ 2 “ се включват 7-ият, 10-ият, 11-ият и 14-ия

В група „ 3 “ се включват 8-ият, 9-ият, 12-ият и 13-ия

Отборите от всяка група играят по два мача на разменено посещение по системата всеки против всеки. След груповата фаза във втората осмица тимовете се изправят във четвъртфинални елиминации в два потока:

В първия поток първите два тима от всяка група се изправят един против различен на кръст. Във втория поток на същия принцип играят 3-ите и 4-ите от групите. Четвъртфинлите са в два мача на разменено посещение, хазаин в първия мач е тимът с по-ниско класиране в групата.

Победителите от първите два четвъртфинала се изправят в полуфинал, който се организира в две срещи на разменено посещение. Домакин в първата среща е тимът с по-ниско класиране в постоянния сезон. Загубилият първия полуфинал заема 8 място в крайното класиране. Загубилите 1/4 край 1 и 1/4 край 2 приключват надлежно 9 -ти и 10-ти.

Победителят от първия полуфинал играе бараж в един мач за класиране в Лига Европа против третия от първата шестица, който е хазаин.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР