Преди по-малко от месец в България акостира изключително редкият Lamborghini

...
Преди по-малко от месец в България акостира изключително редкият Lamborghini
Коментари Харесай

Българка кара Bugatti Chiron Super Sport за 6-7 млн. лева

Преди по-малко от месец в България дебаркира извънредно редкият Lamborghini Sian, от който са създадени 63 бройки. Автомобилът бе засечен да се разтоварва в София, а съмненията незабавно насочиха в посока Ваньо Алексиев, който преди години стана първият българин с Bugatti Chiron.

Вероятно половинката му се е почувствала ощетена от обстоятелството, че господин Алексиев се вози в един от най-редките и извънредни коли, само че не трябва да се тормозим за нея, излиза наяве от пост в персоналния Instagram профил на Цвети Василева.

Красивата дама театралничи до Bugatti Chiron Super Sport (или Super Sport 300+, не излиза наяве от тази снимка), което е със софийска регистрация. Версията на модела издават двете двойки отвесни ауспуси, само че евентуално става въпрос за Super Sport, защото и тагът в поста е точно подобен.

От други постове в профила на Цвети Василева се вижда, че тя е участвала на няколко събития на Buggati, тъй че може да се допусна, че автомобилът е платен непосредствено от Молсхайм, както и че е един от първите изобщо предадени на клиенти.

Подробности четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР