Преди около една година Nvidia представи технологията за филтриране на ...

Преди около една година Nvidia представи технологията за филтриране на

Технологията Nvidia RTX Voice вече работи и с видеокартите GeForce GTX

Преди към една година Nvidia показа технологията за пречистване на шумове и другите фонови звуци по време на аудио връзка. Тогава Nvidia съобщи, че този профилиран програмен продукт употребява тензорните ядра, включени в графичните процесори на видеокартите GeForce RTX и Quadro RTX.

Но съвсем незабавно след анонса на RTX Voice излезе всекидневен пач, който дава опция същия програмен продукт да работи и на елементарните графични карти GeForce GTX и даже обезпечава съвместимостта с операционната система Windows 7.

Оказа се, че Nvidia без какъвто и да било непотребен рекламен звук е направила промени както в своя профилиран програмен продукт, по този начин и в своя драйвер. Благодарение на тези промени технологията RTX Voice към този момент без каквито и да било проблеми с съвсем всички графични карти на Nvidia, като се стартира от семейството GeForce GTX 600 с архитектура Kepler . Да се изтегли нужния програмен продукт за работа с RTX Voice, както и подробната документи може от формалния на Nvidia.

Източник: kaldata.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg