Преди обяд в планините ще е предимно слънчево, но ветровито.

...
Преди обяд в планините ще е предимно слънчево, но ветровито.
Коментари Харесай

Нов Обрат На Времето! Чудесни Новини За Съботния Ден!

Преди обяд в планините ще е най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от запад-северозапад. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 15 градуса, на 2000 м - към 10 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания, по северното крайбрежие ще бъдат съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен стремителен западен вятър. Максималните температури ще бъдат 20-23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Температурата на морската вода ще бъде 16-20 градуса.

В неделя ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат 24-29 градуса.

В понеделник в Западна България още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания, съпроводени с гръмотевични стихии. Преди обяд, както и в Източна България, където вятърът от юг ще се усили, ще има повече слънчеви часове. Преобладаващите дневни температури ще бъдат сред 25 и 30 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР