Преди няколко дни всички отново заговориха за дизайнерката Вера Уанг.

...
Преди няколко дни всички отново заговориха за дизайнерката Вера Уанг.
Коментари Харесай

Невероятно, но факт - ето как изглежда Вера Уанг на 73

Преди няколко дни всички още веднъж заговориха за дизайнерката Вера Уанг. Но не поради следващата луксозна сватбена рокля, която е сътворила, а за невероятния метод, по който наподобява за годините си.

От тогава и ние не стопираме да следим профила й в Instagram, където Уанг качи няколко фотоси по случай 73-ия си рожден ден , който беше на 27 юни.

Дизайнерката го означи уместно с изтънчено празненство с най-близките си другари. Вера Уанг не стопира да показва и част от обичаните си облекла. Ясно е, че има нюх към модата, само че фигурата й също й разрешава да носи всичко, което желае.

Няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че тялото на Уанг може да няма потребност от поправяне, само че лицетo сигурно има. И на фрагментите, които тя споделя в обществените мрежи, има много по-младежки тип, в сравнение с в реалност.

Въпреки това обаче, необикновено е, че на 73 години наподобява по този метод. Преди време на въпрос по какъв начин поддържа този външен тип, дизайнерката отговори: " Работа, сън, коктейли с водка и малко слънце ". Струва си да опитаме, в случай че това е тайната на младостта.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР