Преди няколко века американският шоумен и политик Финиъс Тейлър Барнъм

...
Преди няколко века американският шоумен и политик Финиъс Тейлър Барнъм
Коментари Харесай

Русалката на Барнъм от 1865г. предизвиква нови въпроси

Преди няколко века американският шоумен и политик Финиъс Тейлър Барнъм изуми света с неповторим артефакт – мумия на нимфа. Именно с нея той съумя да притегли стотици фенове на цирковото си шоу, озаглавено „ Шоуто на изродите “.Според слуховете, русалката била същинска и била хваната в Индийския океан.За страдание, поради пожара в постройката, в която се намирал циркът, от мумията не останало нищо.Освен няколко фотоси.

 2 - Русалката на Барнъм от 1865г. провокира нови въпроси
И до ден сегашен експертите не могат да изяснят повода за пожара. Според някои клюки, Барнъм самичък е запалил цирка, с цел да му платят застраховката, тъй като бил заседнал в задължения. Според други зад пожара стои конкуренцията. А трети винят за случая злите духове, които били гневни на предприемача поради мистичните създания, които показвал.Някои специалисти не изключват опцията мумията на русалката въпреки всичко да е оживяла и да се пази в нечий частен дом. Не е изключено, в случай че тя бъде открита, науката най-накрая да признае за съществуването на тези митични същества.
Учените, изключително самостоятелните, и към днешна дата не отхвърлят този факт, защото огромна част от Земята, е покрита с вода, а науката към момента не знае какво може да се крие в дълбините на Световния океан.За русалката на Барнъм се заприказва неотдавна, откакто новозеландския уфолог издигна самоуверено съмнение по отношение на произхода й. Изследователят счита, че може да не става дума за нимфа, а за представител на извънземна цивилизация. Съществото на фотографията е с огромно чело, огромни очи и дребна уста. Хуманоидът няма нос. Гледайки фотографията, въобще не е мъчно да се досетим, че такава „ осанка ” подхожда повече на извънземно създание, в сравнение с нимфа.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР