Преди няколко седмици от KIA показаха най-луксозната си лимузина в

...
Преди няколко седмици от KIA показаха най-луксозната си лимузина в
Коментари Харесай

KIA обнови един от седаните си

Преди няколко седмици от KIA демонстрираха най-луксозната си лимузина в лицето на K8, а по-късно видяхме и електромобил с характерности, идентични с тези на Porsche и Tesla. Изглежда от корейската марка не си дават време за отмора и през днешния ден демонстрираха освежен дребен седан, който е предопределен единствено за локалния пазар. Малката Kia K3, известна още като Forte в Щатите бе показана в няколко фотоси, а цялостна информация за модела ще бъде добавена на 20 април за когато е планувана и формалната премиера.



Промените стартират от предницата, където виждаме новото „ лице “ на корейската марка с разпознаваема решетка и светлини, а леки промени в бронята допълват цялостната актуализирана визия.

 KIA обнови един от седаните си

Очаквано страничният профил се резервира като този при предходното потомство, само че задницата се е сдобила с нова ризница и леко изменени светлини. Добавени са и няколко отвора за въздух, които най-вероятно са просто декоративни.
 KIA обнови един от седаните си

В интериора можем да забележим съществена смяна в екрана на инфотеймънт системата, който към този момент е по-голям, както и новото лого на марката върху кормилото, който резервира същия дизайн като преди.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР