Преди няколко месеца прочетохме безумната история на една мацка, която

...
Преди няколко месеца прочетохме безумната история на една мацка, която
Коментари Харесай

"Продадох буркан с урина за 200$": Tattstoner с разкрития за най-ужасните фетиши на хората

Преди няколко месеца прочетохме безумната история на една мацка, която продава газовете си в буркан. Очевидно има много хора, които се възбуждат от сходни неща, тъй като дамата проработи съществени пари. Луш Ботанист, както се споделя пръдлата, попадна в Спешното, тъй като в една от сесиите си се напълнала свиреп, а това довело до съществени здравословни проблеми. 

Е, Tattstoner описа сходна история в ново изявление, само че и нейното " начинание " не наподобява по-малко необичайно и обратно. Повечето от нас към този момент са осведомени със смисъла на така наречен " златен душ ", само че един от почитателите на Стефи в OnlyFans поискал същото. Разликата е, че е тя е изпратила урината си в буркан, а по-късно той се снимал по какъв начин излиза наличието върху лицето си.

Виж още: Бесен е: Петър Петров атакува мъжете готвачи и гримьори 

 

Стефи продала бурканчето за 200 $, само че самата тя разказва случката за брутална и не би повторила сходно нещо. За видео от 2 минути Tattstoner получила 700 Щатски долар в OnlyFans от различен почитател, а наличието даже не било скандално. Ако питате нас... има нещо сбъркано в ерата, в която живеем! 

Палавата брюнетка описа също, че получила предложение да се снима по какъв начин прави секс с мъж, само че с пенис накрайник. Офертата била за 50 бона, само че Стефи твърди, че е отказала, тъй като сходно нещо било унизително за мъжете. Е, най-малко по този начин твърди мацката, само че серизоно ли някой предлага 50 хиляди, с цел да гледа сходно нещо!? 

Виж още: От 0 до 100: Кои БГ звезди имат безпаричен генезис?! Азис, 100 кила и още

 

Изображение: https://www.instagram.com/tattstoner.3.0/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР