Преди няколко дни Xiaomi представи още едно попълнение към колекцията

...
Преди няколко дни Xiaomi представи още едно попълнение към колекцията
Коментари Харесай

Специално издание на безжичните слушалки Redmi Buds 4 Harry Potter се появи в Китай

Преди няколко дни Xiaomi показа още едно попълнение към сбирката си от специфични и лимитирани устройства. Безжичните слушалки Redmi Buds 4 се преобразяват в стила на Хари Потър. Те се оферират с персонализирана кутийка и калъф, а всяка слушалка има белега на Потър. Освен това, от през днешния ден слушалките са публично в продажба.

Xiaomi в действителност промени Buds 4 до основи, трансформирайки ги в колекционерски продукт с лимитирано издание. Слушалките идват със специфичен калъф, върху който е изобразен златният снич – по този начин значимата топка, употребена по време на мачовете по куидич. Калъфът наподобява на дребна торбичка, която е покрита с изискана кожа и прибавя чувство за грациозност към целия дизайн.

Кутийката за зареждане също е овална, само че тя към този момент дефинитивно ни придвижва в света на магьосниците. Тя включва логото на Хогуортс. Самите слушалки обаче не наподобяват толкоз впечатляващи – върху тях е изобразен белега на Хари Потър, само че това е всичко.

Припомняме, че безжичните слушалки Redmi Buds 4 оферират 35dB интензивно понижаване на шума и 3-степенна регулируема система за понижаване на шума при позвъняване. Животът на батерията им устоя до 30 часа, като има опция и за бързо зареждане – можете да се насладите на 1 час възпроизвеждане след единствено 5-минутно зареждане. Слушалките поддържат двойно предаване с ниска инертност и Bluetooth 5.2.

Специалното издание на безжичните слушалки Redmi Buds 4 Harry Potter е на цена от 399 юана ($58). Слушалките към този момент са налични за пазаруване в Китай от през днешния ден. Към момента към момента няма вести за това дали слушалките ще се появят на международния пазар.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР