Преди няколко дни ви разказахме историята на Блейк Алварадо, който

...
Преди няколко дни ви разказахме историята на Блейк Алварадо, който
Коментари Харесай

Toyota все пак ще признае гаранцията на мъжа, който „дрифти“ със своята GR86

Преди няколко дни ви разказахме историята на Блейк Алварадо, който употребява обществените мрежи, с цел да показа прекарванията си с Toyota и отхвърли за гаранционна промяна на мотор на неговата GR86. Местно посланичество на марката отхвърли да подмени мотора заради това, че чиновник на компанията е разкрил фотография в обществените мрежи на която се вижда по какъв начин Алварадо „ дрифти “ със своя автомобил.



След като историята доби известност и бе отразена в международни медии, Toyota са се свързали с Алварадо и са удостоверили, че гаранцията на колата му ще бъде спазена и от компанията ще се погрижат за подмяната на мотора. От Toyota споделят, че шофирането на спортни събития предоставени от компанията като бонус към покупката на GR86 не нарушава гаранцията.



Във Англия да вземем за пример, Toyota показва, че притежателите на GR модели не нарушават гаранционните условия, в случай че употребяват колите си по време на събития за шофиране със спортна устременост. Все отново всеки случай се преглежда самостоятелно от марката и в случай че притежателите срещнат усложнения или проблеми с гаранцията могат да се свържат непосредствено с компанията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР