Преди няколко дни скандалната дизайнерка Мегз направи на пух и

...
Преди няколко дни скандалната дизайнерка Мегз направи на пух и
Коментари Харесай

Мегз и Моника Валериева се хванаха за гушите! Разменят ли люти обиди

Преди няколко дни скандалната дизайнерка Мегз направи на пух и прахуляк Моника Валериева в обществените мрежи. Макар и да не загатва съответно силиконката, излиза наяве, че засяга точно нея защото загатва безценен часовник " Ролекс ", както й хиляди рози, които наскоро точно Моника получи за подарък от мистериозния си обичан.

Ето какво написа Каканашева в профила си по случай " лъскавия " живот на Валериева:
" Честит 8ми март от през вчерашния ден. Пожелавам ви да имате същински живот, а не да бъдете измислени картинки от инстаграм.
Вчера видях толкоз доста предостатъчно развети букети и дарове, че съвсем се отвратих. Снимат, с цел да гледате. Екскурзии, бляскав живот, който да ви кара да завиждате. Някой пък си снимат скъпите часовници и написали: “Новият ми”. Да загатнат, че имат още доста.

Но доста от тези неща са супер подправени. Те ви демонстрират бляскав метод на живот, който е единствено по фотосите. Подарили й ролекс и 12334555666 рози. А горката е на антидепресантите или получава паник офанзиви или се дрогира. Е като сте толкоз щастливи с тези часовници знак на това какъв брой сте се издигнали в йерархията на “най-исканите” за какво ви трябват лекарства, които да успокояват пристъпите ви?

Направо не разрешавам на всички млади девойки да гледат сходни фотоси и профили и да си мислят, че това е методът да си благополучен и да имаш всичко, което поискаш. Това е голяма заблуда. Животът въобще не е подобен. Такъв живот желаят да ви покажат, че живеят. И такива желаят да ги виждате. Всъщност са девойки, плащащи с телата си за имидж в фотоси. Нямат обич, мъж, сигурните приходи, за които ви загатват в фотосите. Абе те въобще нямат нищо несъмнено. Затова телата им се тресат в суматохи. Седнете си на дупетата и учете и работете, с цел да не ви се постанова на следващия ден да се дрогирате, с цел да изтърпите да ви заливат с отврат за 1 часовник.
1 часовник, представяте ли си?! Какъвто ще да е.

Единственият метод да имате всичко, което поискате на секундата е да работите. Така ще си постигате сами и ще сте свободни да бъдете каквото си поискате и с който си поискате.

Изобщо не ги гледайте тея шарлатанки, които ви демонстрират, че пътуват, а в действителност са на поръчка. Или са събрали някой лев от поръчка и обикалят за нови КлЕенти.

На 8ми март ви поисквам да бъдете постигащи, свободни и чудати същински, не измислена картинка от инстаграм "

Отговорът на Валериева не се забави. Тя подходи по типичния за нея метод, без да увърта, и повдигна елементарно завесата към светския си метод на живот, за който никой не се съмнява, че се грижи мъж. Тя загатна, че има сполучлив бизнес с миглите, които предлага от година, само че потребителите са сигурни, че с " едни мигли " не може да си разреши целия този разкош.

Вижте какво написа Валериева:
" Колкото и да обсъждате, да се чудите и маете от къде, по какъв начин, за какво? И да се успокоявате какъв брой съм нещастна и паникьосана.. съм признателна на Господ, че имам този мъж до себе си. Който за разлика от някой е млад и добре изглеждащ. За опциите му... те са непостижими на множеството хора. Това, че той е чужденец, не му пречи да се интересува, да си превежда и още повече да ме обича и поддържа. Но Вие се излагате като народ. И не, няма да го фотографирам, тъй като отрицателна сила не желая. Относно какъв е, моето обграждане знае. Относно дали ме взимал на съществено, ще се засмея. А Вие, които се успокоявате, че " бачкам” в чужбина за 2000 рози през ден и за ролекс след ролекс... благодаря ви, доста съм скъпо платена очевидно или взимам в цветя. Лошото е че в бъдеще съм сигурна, че няма да ви видя с човек до вас, колкото и аз да съм изкукуригала Хахаххахахахах! Относно бизнеса ми, приключвам годината с облага на компанията ми и платени налози! За което очевидно е цялата завист с цел да се търси скандал, с цел да се шуми към някои и да вършат пари. Относно дали за първи път виждате мигли в България-не, само че аз бях първа с български бранд... а след мен какъв брой? Колкото и да се натискате, няма да стане. Не ви е писано. Изучете си добре логиката на психиката, радвайте се на триумфите на другите и ще привлечете позитивно мислене и сила. Някои също сме били в изолираност, само че не сме се взели на съществено да преподаваме на децата от какво да се пазят. И да търсиш единствено панаир, с цел да ти обърна внимание и на следващия ден да има новини-новата война. Е обърнах ти, в този момент бъди горда, рядко се случва. И да припознах се, тъй като съм единствената такава каквато описваш в тази страна. И за правописа безшумно, не съм седнала за да пиша като някой, бързо надрасквам този разказ и завършек на вниманието. Мерси "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР