Преди няколко дни САЩ и Германия одобриха изпращането на тежки

...
Преди няколко дни САЩ и Германия одобриха изпращането на тежки
Коментари Харесай

Руска компания дава награда $71 000 за унищожаване или пленяване на западни танкове

Преди няколко дни Съединени американски щати и Германия утвърдиха изпращането на тежки бойни танкове за Украйна, в това число бъдещи доставки на усъвършенстваните танкове Abrams M1 и Leopard. Вероятно това е мотивът една съветска компания да разгласи премия за тяхното заличаване.

" Руска компания е предложила парична премия до 5 милиона рубли или над 71 600 $ за заличаване или залавяне на танкове западно произвеждане, обещани неотдавна на Украйна от нейните европейски и американски съдружници ", написа ZeroHedge, цитирайки подред известия в районните медии.

Очевидно надпреварата ще бъде за съветските войски (или наемници), като се има поради, че основаната в Екатеринбург компания Fores дефинира премия от над $70 000 за всеки, който унищожи или плени западен танк, с заплащане от над 7 100 $ за всеки идващ танк.
 Leopard 2 - танкът, с който Украйна желае да завоюва войната
Какво съставлява танкът, с който Украйна желае да завоюва войната

Бойната машина може да даде на Киев доста преимущество, само че не липсват и опасности

Позицията на Fores е, че е водена от патриотично предпочитание да поддържа националната войска: " Решението за прекачване на западни танкове в Киев демонстрира, че НАТО към този момент не доставя на Украйна единствено отбранителни оръжия и би трябвало да подкрепим нашата войска ",коментира компанията в свое изказване.

Информацията идва малко откакто Кремъл съобщи, че танковете, предоставени от Вашингтон, ще " изгорят " и че в последна сметка те няма да трансформират възможностите на Украйна на бойното поле.

Украинското държавно управление твърди, че взе участие в " бързи " договаряния със западни страни за приемане на изтребители като американския F-16. Не се знае дали и тях няма да бъде оповестена премия, само че в случай че стане по този начин, евентуално ще е много огромна.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР