Преди няколко дни Apple пусна дългоочакваните AirPods Pro. Безспорно, те

...
Преди няколко дни Apple пусна дългоочакваните AirPods Pro. Безспорно, те
Коментари Харесай

Apple AirPods Pro и защо да не си купуваме новите слушалки

Преди няколко дни Apple пусна дълго чаканите AirPods Pro. Безспорно, те наподобяват и звучат много по-добре от двата предшественика.

Дали обаче си заслужава да заменяме старите си AirPods с новия модел е много противоречив въпрос.

Хората от iFixit са разглобили Pro слушалките на съставни елементи, с цел да разкрият какви недостатъци имат те във връзка с вътрешния дизайн и подредбата на детайлите, и резултатите несъмнено не са обнадеждаващи.

Основният проблем е, че също като при предходните модели, батерията в AirPods Pro не може да бъде сменена. Ремонтът на слушалките наподобява и съвсем неосъществим - поради метода, по който са слепени детайлите вътре.

Oт iFixit настояват, че при всекидневно прилагане AirPods Pro ще изгубят повече от 50% от потенциала на батерията си след по-малко от три години.

Единственият вид за потребителите следователно ще е да върнат към този момент изтощените си слушалки на Apple и да получат нов комплект против " единствено " 150 $.

Това прави слушалките много неприятна инвестиция, а самият артикул придобива профил на пластмасова чашка за еднократна приложимост.

Истината е, че не всички известни модели на пазара страдат от сходни проблеми.


Всичко за Вашата сватба
Дори батерията в PowerBeats Pro, които Apple пусна наскоро, може да бъде подменяна.

Такъв е казусът и с тазгодишните Buds слушалки на Sony, както и с Galaxy Buds на Samsung, които хем са по-евтини от AirPods Pro, хем (на теория) могат да ни служат много по-дълго. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg