Преди местните избори ГЕРБ извършиха репресия срещу опозицията с намаляването

...
Преди местните избори ГЕРБ извършиха репресия срещу опозицията с намаляването
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: 8 лева субсидия отговаря на нормалното функциониране на една политическа сила

Преди локалните избори ГЕРБ направиха принуда против опозицията с намаляването на партийната дотация. Това е недопустимо и по този метод се заглушава гласа на опозицията. Тези пари са планувани за агитация на нашите хрумвания. Това се направи, с цел да се омаломощи Българска социалистическа партия за локалните избори. Това сподели зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев в ефира на БТВ, по отношение на предлагането партийната дотация да бъде увеличена от 1 на 8 лв..

ГЕРБ не желаят да чуят различните хрумвания, разяснява той.

Стойнев увери, че Българска социалистическа партия са разходват средствата си транспарантно.

Българска социалистическа партия предлага партийната дотация да стане 8 лв.

8 лв. дотация е сумата, която дава отговор на естественото действие на една политическа мощ. Става въпрос за демокрацията в страната. Явно отиваме натам да има единствено една партия, а другите да бъдат неразрешени, разяснява зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия.

Той разяснява и Бюджет 2020. „ Той е още от същото. Ние от Българска социалистическа партия споделяме - не. Сега сме пред нова икономическа рецесия, а ние нямаме буфери за това. Никой не знае какъв ще е резултатът от Брекзит, разгаря се и комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай, а ние не вършим нищо “.

Драгомир Стойнев приказва още за номинацията за нов ръководител на КПКОНПИ „ Кандидатурата на Сотир Цацаров е мощна. Той е потвърдил, че е експерт “.

„ От Българска социалистическа партия не издигнахме претендент за началник на КПКОНПИ, тъй като когато се създаваше тази институция предлагането ни беше отхвърлено. Ако желаеме наш претендент да завоюва, би трябвало да влезем в съглашателство с ГЕРБ, а ние не желаем “, безапелационни са от Българска социалистическа партия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР