Преди години обучението в училище беше придружено единствено от множество

...
Преди години обучението в училище беше придружено единствено от множество
Коментари Харесай

Лаптопите винаги са на мода

Преди години образованието в учебно заведение беше съпроводено само от голям брой хартиени учебници и зелена дъска с бели тебешири. Днес обаче нещата напълно не стоят по този метод, основават се голям брой интерактивни способи, електронни бележници, учебници и доста други усъвършенствания, които улесняват образователния развой.

Лаптопите са нужда и мода както за учениците, по този начин и за възрастните. А през 2020 година са ни нужни даже повече, в сравнение с в миналото сме си представяли. Възникналата изключителна обстановка, породена от COVID-19, ни принуди да останем у дома, а най-верният ни асистент, изключително в този интервал, бе преносимият компютър. Учениците - в онлайн класни стаи, а родителите - в онлайн офиси. А фамилиите, в които не всеки има персонален преносим компютър?

Първият образователен ден настъпи, популярност Богу, не виртуално, а онлайн в класните стаи със звука на учебния звънец. Това обаче не измества смисъла на преносимия компютър в живота на всеки възпитаник и в случай че се чудите с какъв удобен подарък да зарадвате вашите деца за началото на новата образователна година, ето няколко оферти.

Добър избор са преносимите компютри LENOVO V15 ADA или LENOVO V15 IIL. Те ще обезпечат на вашето дете безпроблемно сърфиране, гледане на видео и забавление с игри. Разликата сред моделите, е в процесорите на устройствата, като единият е AMD, а другият - Intel.  При покупка от Теленор, ще получите и спомагателни екстри - конфигурирана операционна система, 2-годишен безвъзмезден лиценз за офис пакет, както и джобен рутер за до 10 устройства, с цел да е мобилен ученикът ви на всички места. Иначе казано - с отварянето преносимият компютър е подготвен за прилагане.

Лаптопът HP 250 G7 е добър вид за тези, които търсят по преференциална цена, само че не за сметка на качеството. Моделът предлага 15.6 инчов екран и резолюция 1920х1080, което обезпечава завладяващо прекарване, без значение дали става въпрос за уроци или разтоварване.

Е, въпреки всичко началото на образователната година е важен миг за всички възпитаници, тъй че не се чудете и зарадвайте своите малчугани, а ние ви пожелаваме те да ви носят единствено отлични оценки.

Повече детайлности за вариантите за разсрочено заплащане, изискванията при закупуване и детайлни характерности на преносимите компютри, може да намерите в уеб страницата на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР