Преди две години когато хърватите се подготвяха за Световното първенство,

...
Преди две години когато хърватите се подготвяха за Световното първенство,
Коментари Харесай

Катар събира на Роналдо, Лука Модрич и Еден Азар на турнир през март

Преди две години когато хърватите се подготвяха за Световното състезание, селекционерът Златко Далич направи контроли с Бразилия и Сенегал. Тогава хърватите станаха 2-и на Мондиала в Русия, а в този момент треньорът желае още по-силни съперници преди Евро 2020. Хърватия ще има четири инспекции преди началото на шампионата на континента. Два мача ще се играят в интервала 23-31 март, а другите два са планувани за след 1-и юни.

Предстои до няколко седмици да бъде конкретизирано провеждането на шампионат в Катар, за който работят от Организационния комитет на Мондиал 2022. Арабите желаят да съберат в Доха тимовете на Швейцария, Португалия, Белгия и Хърватия, като рекламната заставка е, че в границите на 4 дни почитателите на трибуните ще гледат по едно и също време Кристиано Роналдо, Еден Азар и Кевин де Бройне и Лука Модрич.

Турнирът би трябвало да се състои в края на март следващата година. "Надяваме се, че шампионатът ще се състои и нашата федерация ще одобри препоръчаните условия. За нас е предизвикателство да излезем против тим номер 1 в ранглистата на ФИФА за първи път от 15 години. От друга страна Белгия има футболисти на обща стойност над 800 милиона евро, надява се Златко Далич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР