Преди две години беше изнасилено и убито по особено жесток

...
Преди две години беше изнасилено и убито по особено жесток
Коментари Харесай

ВМРО: Докато държавата толерира циганизацията, бруталните убийства и изнасилвания на деца ще станат ежедневие

Преди две години беше изнасилено и убито по изключително нечовечен метод малко момиченце от с. Сотиря. Едва тогава политическите партии ни чуха, че трябват по-строги закони и променихме Наказателно-процесуален кодекс в частта, позволяваща договорка и понижаване на присъдата на причинителите на тежки закононарушения. Вчера беше изнасилено и убито дете в с. Ковачевци. На жълтите павета или пред президентството ли би трябвало да се случи сходен жесток акт, с цел да ни чуят останалите политици, че химическата кастрация, изключително при сходни случаи не е нечовечен акт, а способ за образование и предварителна защита на извратените, маргинализирани субекти?

И вместо страната да се занимава с популяризирането на гей паради и разпространяването на педофилски филми, като позволява публично излъчването им, какъвто е казусът с кино лентата „ Змия “, част от „ София прайд филм фест “, то дано и „ новите “ и „ старите “ политици, да се огледат в какво гето се трансформира България. И не, не е най-важното да промените изборните правила, с цел да отстраните неуместен политически съперник от секционните комисии. Нито е значимо да вкарате лобистки ремонти, с цел да платите цената на политическото си реанимиране. Още по-маловажно е да давате мръсни политически поръчки за оклеветяване на този и оня, просто тъй като го можете. И без Вас и без нас България е просъществувала над 1300 години. Но надали с тези темпове на саморазрушение и политически братоубийства, на които ставаме очевидци през днешния ден, ще продължи да ни има като нация в бъдещите десетилетия.

Ето за какво още веднъж повдигаме въпроса и за действителната интеграция на несоциализираната, маргинализирана част от циганския етнос. Няма още веднъж да изброяваме жертвите на жестоки, брутални изнасилвания и убийства, които освен не са прецеденти, а и стават естествена част от статистиката последните години. И в тях не просто са забъркани хора от гетата. Ето, че към този момент те се случват и в циганските махали. Сега желаеме да попитаме крещящите бранители на малцинствените права – кого ще отбраните при случая в Ковачевци? Жертвата или насилника? Защото в този тежък проблем и двете страни са от цигански генезис. Обикновено, когато жертвата е от български генезис, а насилникът/убиецът е ром, Вие заставате на страната на насилника/убиеца. Сега кого ще изберете и морал на кого ще изчетете?

Лично ние от Вътрешна македонска революционна организация имаме ясна позиция и изчистена линия на политика във връзка с ромите – обучение и труд. Това е пътят за тяхната интеграция. Това обаче няма да стане с глезене по главата – правила и строга и твърда държавна политика са нужни. В противоположен случай до 20 години България ще се трансформира в гетото на Европа и сходни скандални случаи като днешния, ще са всекидневие. Още в първите дни на 46-ото Народно заседание ще внесем и ще гледище за незабавното приемане на циганската Концепция, която Красимир Каракачанов внесе в предишния Министерски съвет. Ще настояваме и за сериозен публичен спор, по отношение на химическата кастрация при сходни полови закононарушения, изключително касаещи похищения над деца.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР