Преди дни ви съобщихме за изчезнал 43-годишен мъж от Варна,

...
Преди дни ви съобщихме за изчезнал 43-годишен мъж от Варна,
Коментари Харесай

На ръба на отчаянието сме, но няма да се откажем в името на Марто

Преди дни ви съобщихме за липсващ 43-годишен мъж от Варна, чиято сестра насочи вик за помощ в обществените мрежи. Мартин към момента е в неопределеност, а околните му са на ръба на отчаянието. Ето какво написа Грета Кръстева, която продължава да търси брат си и не губи вяра, че той е жив:

Здравейте Facebook другари и не другари, съпричастни и не до там, познати и всички фейсбучета. Ден 8-ми и няма диря от брат ми Мартин Красимиров Русев. Благодаря на всички ви за препоръките, за терзанието, за над 1500-те споделяния, за написаната публикация, с която новината за изгубването на брат ми доближи до още повече хора, благодаря и на тези, които схванаха, само че по никакъв метод не демонстрираха съпричастност (да са живи и здрави и те). Молим се на знамение, да е решил да замине нанякъде, без да се обади, единствено да е ЖИВ.

Получих доста позвънявания и известия и доста въпроси:

- Къде последно е видян?

- С какво е бил облечен?

- ХОДИХТЕ ЛИ В ПОЛИЦИЯТА? 

- Опитахте ли да издирите посредством телефона му? 

- Да не е имал някакви проблеми?

- В кой град е това?

- Болниците питахте ли?

- Свързахте ли се с таксиметровите компании?

- Да не е похитен?

ОТГОВАРЯМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ВЕДНАГА:

- Последно е видян на Ракитника, околност към Галата!

- Понеже не живеем дружно, а ходихме до вилата му да огледаме, мислим, че е облечен с яке в наследник цвят, долнище на спортен екип (не знам какъв цвят е) и високи маратонки

- Разбира се, че ходихме в полицията! От първия ден, в който разбрахме, е пуснат за търсене!

- Телефонът му е изключен и няма по какъв начин да бъде проследен, подобен е законът в благата ни държава (иначе 4G 5G но бала, не знам по какъв начин е допустимо да няма късмет посредством G да не може да се проследи)

- За проблемите - какво да ви кажа, има ли хора без проблеми, живеем в тежки времена и на всеки може да се случи да му прещрака да се депресира (възможно е и при него да е станало нещо такова).

- В лечебните заведения не сме звъняли, от полицията споделиха, че би трябвало да се свържат с тях, в случай че постъпи вероятно там!

- Свързала съм се и с Таксиметрова компания, от която споделиха, че ще спомагат (не го направиха).

- Не знам дали е допустимо да е похитен!

Отговорих ви на всички въпроси! ИСКАМ да е ЖИВ, желая да е СЪН, от който да се събудим, искам на никой да не му се постанова да се сблъсква с сходна обстановка.

Никой за нищо не е застрохован в този живот! Ако знаехме, че е умрял, да живеем с тази мисъл, а то по този начин НЕИЗВЕСТНОТО още по-голяма е тъгата. На ръба на отчаянието сме, само че продължаваме, няма да се откажем в името на Марто.

Припомняме, телефонът на Грета за връзка е 0894577227. Ако някой види Мартин или знае нещо за него, дано да се обади.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР