Преди дни се състоя националният кръг на състезанието по немски

...
Преди дни се състоя националният кръг на състезанието по немски
Коментари Харесай

150 българчета участваха в националния кръг на състезание по немски език

Преди дни се състоя националният кръг на надпреварата по немски език, проведено от издателство Клет България, като над 150 деца премериха знанията си по непознатия език. По традиция хазаин бе Профилирана езикова гимназия „ Екзарх Йосиф I “ в гр. Ловеч.

Ученици от учебното заведение хазаин посрещнаха класиралите се участници със специфична стратегия - концерт навън, последван от аудио-визуален театър „ Звук и светлина “.

„ С наслада за девета поредна година организираме националното съревнование по немски език. За нас е наслаждение по този начин да мотивираме учениците да усъвършенстват знанията си и да се стремят към реализиране на все по-добри резултати в конкуренцията. Виждаме едни будни възпитаници, устремени към победа, и това ни радва доста. В Клет България директно се ангажираме с целия развой, работещ за построяването на сполучливи възпитаници с качествени знания. “, разяснява Владимир Колев, шеф на издателство Клет България.

През месец юни ще станат ясни щастливците, които ще сграбчен челните позиции и специфични награди.

Състезанието следва модела на сертификатните изпити, като включва равнищата от А1 до С1 и е мощна мотивация за учениците, учещи немски език като първи и втори непознат език, и за техните учители.

Всички взели участие ще получат документ, а спечелилите в националното КЛЕТ съревнование по немски език и подготвилите ги учители ще бъдат наградени и със специфични предметни награди.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР