Преди дни известният уфолог Джеръми Корбел попада на тази снимка

...
Преди дни известният уфолог Джеръми Корбел попада на тази снимка
Коментари Харесай

Американски разузнавателен самолет заснема НЛО над Ирак

Преди дни известният уфолог Джеръми Корбел попада на тази фотография със чудноват летящ обект. Кадърът е изработен над иракския град Мосул през 2016 година от американски разследващ аероплан.Корбел демонстрира фотографията в негов видеоподкаст в ЮТуб (ще го гледате по-долу). Изследователят неведнъж е разгласил “изтекли ” видеоклипове с НЛО от американската войска.

 Боб Лазар и Джеръми Корбел
Боб Лазар и Джеръми КорбелКакто се показва във видеоподкаста, тази фотография е кратковременен кадър от малко видео (само няколко секунди). Видеото е снимано на 16 април 2016 година Обектът наподобява като сфера с железен искра и несъмнено не е „ дрон, китайски фенер или балон “ – типичните догатки на скептиците.
Журналисти пишат, че „ НЛО, летящ в близост, където оперира американската войска, е породил опасения за сигурността на Министерството на защитата на Съединени американски щати, а военни чиновници са загрижени, че може да заплаши техните водачи и сухопътни войски “.Въпреки, че самият кадър не е систематизиран, това видео е част от скришен брифинг, квалифициран от Специалната група за неидентифицирани въздушни феномени на Пентагона, тъй че евентуално това е повода видеото да не е оповестено от Корбел.
На брифинга се споделя, че „ металната топка се движи гладко над града от юг на север, в това време прелита доста покрай шпионския аероплан “.

 1 - Американски разследващ аероплан снима НЛО над Ирак (видео)
Източник от разузнаването с оперативни знания за фрагментите споделя, че е сниман благодарение на “FMV [пълно движещо се видео] DGS-1 ”, което допуска, че датчиците на самолета са улавяли инфрачервени и други данни, когато НЛО е било снимано.Четете още: МО на Съединени американски щати призна, че видео с НЛО над боен транспортен съд е действително (видео)Освен това длъжностните лица взели видеозаписа от брифинга, считат, че „ тази сфера е била под рационален надзор “.Източник от разузнаването споделя, че фрагментите са били изпратени до Базата Лангли-Юстис във Вирджиния, Съединени американски щати, където специалисти по изображения и сигнално разузнаване са ги прегледали за Централното командване на Съединените щати.Въпреки обстоятелството, че тези специалисти проучват и учат видеото повече от шест години, случаят остава необяснен.Наскоро шефът на Националното разузнаване на Съединени американски щати разгласява отчет, съгласно който през миналата 2022 година са прегледали 510 отчета за НЛО, което е три пъти повече от 2021 година Освен това множеството от тези отчети идват от военните.Източник, който е видял цялостната (класифицирана) версия на този отчет, и който не е назван от публицистите, разказва десетки видеоклипове, съхранявани на секрети сървъри, показващи същите железни топки, снимани от американски шпионски самолети или дронове в Близкия изток.Източникът споделя: “Нашите дронове работят на 6-7 км във въздуха и тези топки летят към тях. Операторът следи даден град в Сирия и внезапно дребна топка прелита пред визьора. Той реагира: “Какво, по дяволите? ” и стартира да се концентрира върху нея. Наблюдава топката за известно време. Понякога за 30 секунди, различен път за 10 минути. И тогава ненадейно тя изчезва от екран. ”Цивилни очевидци на НЛО също постоянно оповестяват, че са виждали обекти от този вид – топка с железен искра, летяща ниско над града и без забележими мотори. Уфолозите считат този вид НЛО за “разузнавателни извънземни дронове “.През май 2022 година е оповестено „ изтекло “ видео, което демонстрира по какъв начин дрон – железна топка доста бързо прелита около боен аероплан на Съединени американски щати. Скоростта му е толкоз огромна, че във видеото топката може да се види единствено посредством закъснение на скоростта на възпроизвеждане.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР