Преди дни и столичната партийна организация подкрепи Манолова, а своя

...
Преди дни и столичната партийна организация подкрепи Манолова, а своя
Коментари Харесай

От Последните Минути! Бсп Прочете Присъдата За Мая Манолова!

Преди дни и столичната партийна организация поддържа Манолова, а своя ръководител - Калоян Паргов, за лидер на листата за общински съветници. Очаква се другата седмица те да се срещнат с Манолова.

Що се отнася до останалите претенденти, проблем за левицата се оказа Варна, където в понеделник структурата не можа да излъчи кандидатура след скандал. Борислав Гуцанов, от който водачът Корнелия Нинова смъкна доверието си наскоро, само че не получи поддръжка от локалните, предложил тази на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, само че това взривило сътрудниците му. Други настояли самият Гуцанов да се бори за кмет на морската столица, само че той предпочел да е единствено лидер на общинската листа, заяви " 24 часа ".

Красимир Янков, член на Народно събрание на партията, обаче разяснява пред публицисти, че приема като операция информациите, че Костадин Костадинов е препоръчан от варненските социалисти като претендент за кмет на Българска социалистическа партия. Той уточни, че е участвал на конференцията във Варна, на която е било оповестено, че след намесата на националното управление са се отказали всички номинирани и обсъждани претенденти от редовите социалисти. Единственият, който би приел поддръжка от Българска социалистическа партия, е Костадинов, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

" Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия е свалило доверието си от ръководителя на Горско стопанство на Българска социалистическа партия във Варна, само че предлага същия - Борислав Гуцанов, за претендент за кмет на града, което е озадачаващо ", разяснява още Янков.

Филип Попов пък разяснява, че обстановката във Варна в действителност е комплицирана, само че Народно събрание на Българска социалистическа партия ще излезе с в действителност положително решение.

На въпрос дали е допустимо Българска социалистическа партия да остане без претендент за кмет във Варна, Янаки Стоилов отговори, че там обстановката е много комплицирана и би трябвало да се види какви са били претекстовете и по какъв начин ще се развие решението.

До този миг Българска социалистическа партия бяха одобрили 160 кандидат-кмета, а на пленума през днешния ден са одобрени още 100, съобщи bTV.

Заседанието на социалистите продължава.

(Очаквайте подробности)
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР