Преди дни фаворитът на президентските избори в Жоан Лапорта изрази

...
Преди дни фаворитът на президентските избори в Жоан Лапорта изрази
Коментари Харесай

Третият кандидат за президент на Барса надцаква с гръмко изказване

Преди дни любимецът на президентските избори в Жоан Лапорта изрази подготвеност да притегли, което беше несъмнено като безконтролно изявление от единия от съперниците му на вота - Виктор Фонт. Според последния клубът е в рецесия и не може да отдели пари за подобен трансфер. Днес обаче третият претендент - Тони Фрейша, надмина Лапорта с изказванието, че може да вземе и нападателя на, и.

“Обещавам да осигуря 250 млн. евро, които ще дойдат от вложител - съобщи Фрейша пред RAC-1. - Те ще са за две звезди в офанзива и една в отбрана. Разбира се, че е допустимо да притеглим и Холанд, и Мбапе. Но няма да приказвам за съответни имена, до момента в който не подпишем контракти, тъй като е допустимо по време на договарянията да ни изнудват за по-високи суми.”

“Посланието, което желая да насочва, е, че Барса още веднъж ще има боеспособен отбор. Даже мога да подсигурявам, че ще сме с най-силния тим през идния сезон”, добави 52-годишният каталунски юрист. Интерес към голаджиите на Дортмунд и обаче има и от страна на.
Фрейша е оптимист и по другата значима за клуба тематика - възможното оставане на. “Лео е “куле” като всички нас, той е наясно със обстановката. Убеден съм, че той ще изчака до президентските избори, преди да реши за бъдещето си. Лично аз не съм виждал прословутия му контракт, само че е реалност, че има хора, които не желаят той да бъде тук”, сподели още претендентът.

Изборите ще се проведат на 7 март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР