Преди девет месеца 26-годишният модел Джиджи Хадид и 27-годишният бивш

...
Преди девет месеца 26-годишният модел Джиджи Хадид и 27-годишният бивш
Коментари Харесай

На какво иска да научи дъщеря си Джиджи Хадид

Преди девет месеца 26-годишният модел Джиджи Хадид и 27-годишният някогашен вокалист на One Direction Зейн Малик станаха родители.
 Джиджи Хадид, Кай и летните занимания на майка и щерка
Летните занимания на Джиджи и Кай

Майка и щерка посрещат лятото в басейна

Джиджи не крие, че изцяло се отдала на майчинството и занапред се приготвя за някои значими моменти във възпитанието и израстването като персона на дребната Кай.

Става въпрос за смесения генезис на щерка й, с който Джидижи се гордее и държи тя да е наясно с него.

Бащата на Джиджи е палестинец, а майка й - холандка. При колегата й Зейн ситуацията не е по-различно - неговият татко е с британско-пакистански генезис, а майка му е англичанка.

Пред i-D Джиджи споделя, че тя и Зейн непрестанно разискват своето богато завещание.

" Като сътрудници, ние доста приказваме и обсъждаме това, тъй като то е в действителност значимо за нас. Но сме и от първото потомство на смесени раси ", което моделът съпоставя с " мост ", допускаме, сред другите националности.

Говорейки за личния си културен опит, тя признава, че от време на време се усеща " прекомерно бяла ", с цел да разисква своите арабски корени. Дълго се пробва да разбере къде тъкмо се вписва във връзка с расата. И в това време осъзнава привилегията на бялата кожа.

Ето за какво още занапред двамата със Зейн Малик са решени да оказват помощ на щерка им да се усеща " уверена и горда от своя генезис ", оповестяват от Bang Showbiz.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР