Преди час и нещо прокуратурата осветли скандални записи. За търговия

...
Преди час и нещо прокуратурата осветли скандални записи. За търговия
Коментари Харесай

Шантажът с голите снимки ли преврърна Асен Василев в наиоАнален предател!?

Преди час и нещо прокуратурата осветли скандални записи. За търговия с въздействие, за напазарувани партии и публицисти, за опит за държавен преват.
И до момента в който записите всеки може да си ги пояснява както желае, то една изпусната имитация не предстои на коментар. Някой си Тони Парфюма продавал порно фотоси на Асен Василев за 50 000 лв.. Едва го спрели да шитне следващата такава.
Проверих го този Тони Парфюма, оказа се, че ухае в… спалнята на Асен Василев!
Вие давате ли си сметка за какъв скандал става дума? Тони Парфюма снима интимните татуировки на Кокорчовия гъз, а може би освен това, а след това продава фотосите му. На кого? Ами в случай че се окаже, че ги пласира на някой, който след това изнудва Ококорения в качеството му на министър? Ами, в случай че милиардните нелепости на Василев са просто афери осъществени поради порно-шантаж?
От доста време в София се приказва, че по този метод китайци са склонили Асен Василев да окраде някогашния си сътрудник и да продаде разработките му на дръпнатите. Поканили го в Китай където Асен вкусил патка… по пекински и по-късно към този момент нямал по какъв начин да им откаже каквото
Всичко за Вашата сватба
и да било!
Пак в София от доста време се приказва, че оргии на Киро, Асен и Лена са снимани щедро. Тези компромати обаче не се появяват. Явно с в някого, за който е по-добре да държи фотосите и да шантажира с тях. И очевидно добре го прави, с оглед аферите, в които се овъртолиха променкаджиите.
Това е голям проблем за България! Природен парк отново вършат организация да се върнат на власт. И не ми се мисли какво ни чака, в случай че най-важното министерство още веднъж се озове в ръцете на нациоАналния изменник Асен Всилев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg