Преди броени минути приключи световната дигитална премиера на сериозно обновената за 2021

...
Преди броени минути приключи световната
дигитална премиера на сериозно
обновената за 2021
Коментари Харесай

Обновеният Volkswagen Polo идва с частично автономно управление

Преди броени минути завърши световната дигитална премиера на сериозно обновената за 2021 година версия на хитовия за Volkswagen стилен модел Polo.

От Volkswagen разясняват, че Polo е сериозно еволюирало и вследствие на интегрираните иновативни софтуерни решения е един от дребното коли в своя клас, които предлагат отчасти автономно управление.

Не всичко обаче при обновеното Polo е техника. Компактният модел е минал и през сериозна стратегия за ободряване на дизайна на предната и задната си част, който е подчертан благодарение на изцяло диодни предни и задни светлинни модули, дори в базовото си осъществяване.

Част от общоприетото съоръжение на Volkswagen Polo, от което има осъществени повече от 18 милиона единици, е също по този начин и дигиталното осъществяване на инструменталния панел Digital Cockpit, а технологичната база е надградена с интернет съгласуваност, климатична инсталация с ръководство с помощта на чувствителни на досег повърхности, системата IQ.DRIVE Travel Assist за частично автономно ръководство, IQ.LIGHT LED матрични светлини и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР