Преди броени минути Polestar представи интересен концепт за електрическо кабрио,

...
Преди броени минути Polestar представи интересен концепт за електрическо кабрио,
Коментари Харесай

Polestar О2 е яко ел. кабрио в стил Porsche 911

Преди броени минути Polestar показа забавен концепт за електрическо кабрио, носещ името О2. Кабриолетът, чието име се чете като молекулата на кислорода за жалост е само концепт, който най-вероятно няма да доближи до серийно произвеждане, само че пък ни демонстрира какво може компанията с шведски корени.
`Polestar

Цялостният дизайн е характерен за суперавтомобил с тънки светлини в предната част и относително обли форми с няколко остри линии придаващи експанзия. Задницата е доминирана от стоповете, които се простират по цялото и продължение, а в долната част е ситуиран нападателен дифузьор.

`Polestar

Таванът е корав и когато е на мястото си, колата по-скоро наподобява на спортно купе, а не на четириместно кабрио. Покривът в по-голямата си част е изработен от стъкло и се прибира в багажника на две елементи при потребност. Впечатление вършат и камери, които са заменили обичайните огледала.
`Polestar

Интериорът е относително изчистен с волан с дребен волан с плоска горна и долна част. Зад него виждаме напълно дребен екран, показващ скоростта и друга значима за лидера информация, а в средата на таблото е ситуиран отвесен екран с инфотеймънт системата на марката. По-голямата част от материалите употребявани в интериора са рециклирани.
`Polestar

Интересна екстра, която досега не се среща при други коли е вграденият зад задните седалки дрон. Той може да бъде „ пускан “ по време на движени, с цел да снима до момента в който шофирате.
`Polestar

Концептът е основан на Polestar 5, само че за жалост от марката не споделят нищо за задвижването, което изпозлва, нито пък за техническите данни на кабриото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР