Преди броени дни вдовицата на Шарлопов – Бояна Шарлопова, отпразнува

...
Преди броени дни вдовицата на Шарлопов – Бояна Шарлопова, отпразнува
Коментари Харесай

Синовете на Бояна Шарлопова заминаха за Великобритания

Преди броени дни вдовицата на Шарлопов – Бояна Шарлопова, отпразнува рождения ден на гаджето й, за който се знае, че има туристическа организация и е обиколил всички най-интересни места по света. Вече повече от година, откогато двамата са във връзка, Бояна обикаля дружно с него из екзотичните дестинации, без въобще да й пука за хорското мнение по тематиката.

 

Кадри от празника се появиха в обществената мрежа за малко, евентуално тъй като Бояна въпреки всичко е вярна на стила си да брани персоналния си живот. Времето въпреки всичко бе задоволително фотосите да провокират внимание, защото за една от тях Бояна и приятелят й театралничат в целувка до празничната торта. Двамата носят шапки, което може би подсказва, че празненството е било тематично.

В началото на месеца Бояна отново бе под въздействието на мощни страсти. Бизнес дамата, която е микробиолог, а неотдавна практикува и психотерапия, показа фрагменти със синовете си Илия и Георги от разнообразни местоположения във Англия. Това се подразбра от една от фотосите, на която на назад във времето се вижда Стоунхендж. С коментара си към фрагментите, Бояна сътвори усещането, че синовете й ще учат във Англия.

 

„ Моите пораснали момчета потеглят по нов път в живота си. Сърцето ми е изпълнено с горделивост, само че и с мъничко горест. Вярвам във вас с цялото си сърце и съм сигурна, че ще намерите своя път и ще сбъднете фантазиите си. Трудно беше да взема това решение, само че любовта ми към вас е по-силна от всичко. Обичам ви безпределно и нямам самообладание още веднъж да сме дружно, напълно скоро. Винаги ще бъда до вас, където и да сте “, гласи прочувственият й пост.

 

Очевидно не й е било по никакъв начин елементарно да се реши да пусне синовете си да учат в чужбина, само че в последна сметка се е осмелила, с цел да им даде допустимо най-хубав старт в живота. Порасналите към този момент момчета изумително доста наподобяват на баща си Стефан Шарлопов, изключително Илия.

 

Прилика с него може да се открие и у дъщерите му от Бояна – Бояна, носи името на майка си по гледище на предприемача, и Стефани, кръстена на татко си. Той има и огромна щерка Ева от предходен брак. Любовта на Стефан и Бояна Шарлопова продължи 17 години. Те се срещнали, когато тя била на 23, преди малко приключила микробиология и генетика в Пловдивския университет и работела по специалността си в една от фабриките му.

 

Стефан Шарлопов си отиде ненадейно през нощта на 5 февруари 2018 година Официалната версия е, че е получил инфаркт вкъщи, само че съгласно слуховете в бизнес средите сърдечният удар го споходил в обятията на държанка след предозиране с виагра. След гибелта му Бояна е споделяла, че потънала в меланхолия. Близо година съвсем не се хранила. В последна сметка намерила сили да продължи напред поради децата си. Мобилизирала се и да движи бизнеса на брачна половинка си, за което се обединила с огромната му щерка Ева.

Въпреки че Бояна постоянно е изтъквала, че са в положителни връзки, след загубата на предприемача тя изпада в тежък спор с Ева.

 

След като се съвзема от загубата на брачна половинка си, Бояна Шарлопова възобнови пътуванията си, които постоянно са й били пристрастеност. Вероятно около едно от тях се е срещнала и с приятеля си, който по подигравка на ориста също се споделя Стефан. „ Много мъчно ще приема някой различен, тъй като Стефан беше огромен мъж и постоянно ще е пример, с който ще съпоставям “, съобщи Бояна Шарлопова преди време. Явно актуалният мъж до нея е съумял да завоюва сърцето й. Откакто са дружно, двамата не стопират да пътуват.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР