Преди броени дни се проведе Двадесето редовно отчетно-изборно Общо събрание

...
Преди броени дни се проведе Двадесето редовно отчетно-изборно Общо събрание
Коментари Харесай

Бургазлии оглавиха Камарата на архитектите в България

Преди броени дни се организира Двадесето постоянно отчетно-изборно Общо заседание на Камарата на архитектите в България, където Бургаската гилдия реализира исторически триумф и самопризнание.

Арх. Владимир Милков бе определен за Председател на Управителния съвет на авторитетната браншова организация. В управническите структури на Камарата с четиригодишен мандат бяха определени още двама бургазлии, които са и в управлението на районната гилдия - арх. Костадин Христов - за Председател на Контролния съвет на КАБ, и арх. Мирослав Бойчев - за член на УС на КАБ. Всички бургаски претенденти получиха необятна поддръжка от другите градски колегии в цялата страна.

Регионалната камара в Бургас също има новоизбран Управителен съвет. Той е в състав: арх. Събин Попов - Председател, арх. Венета Иванова - зам.-председател, ланд. арх. Пламен Матеев - зам.-председател, и членове арх. Мина Георгиева, арх. Костадин Христов, арх. Мирослав Бойчев и арх. Калоян Матеев.

Кметът Димитър Николов поздравява бургаските архитекти за постигнатото справедливо самопризнание.

" Продължаваме да сме отворени за всевъзможни оферти и постоянно ще насърчаваме креативната фикция. Технологиите, науката, усещанията на хората за модерност и изкуство се развиват и ние би трябвало да сме съответни със актуалните трендове. Именно тук е вашата значима роля. Вярвам във вас и съм сигурен, че и аз, и вие желаеме думата МОДЕРЕН да продължи да се загатва паралелно с името Бургас!, сподели кметът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР