Преди броени дни писахме кои биха били прекрасните подаръци за

...
Преди броени дни писахме кои биха били прекрасните подаръци за
Коментари Харесай

Най-добрите подаръци за водните зодии – Рак, Скорпион, Риби

Преди броени дни писахме кои биха били прелестните дарове за. В този материал ще обърнем внимание на различен детайл, противопоставен на огъня - водата. Водните  в зодиака са представителите на Рак, Скорпион и Риби. Също по този начин в околните дни ще споделим и хрумвания за дарове и за земните и въздушните знаци в зодиака, с цел да затворим кръга. Идеите ни са подбрани според характеристиките на зодиите и техните желания, като това са по-скоро универсални хрумвания. Разбира се, няма гаранция, че те ще дават отговор на самостоятелните стремежи на вашите близки, само че могат да са добра насочна точка, от която да започнете своите хрумвания за дарове. 
Водните знаци са мощно прочувствени, интензивни, трансформиращи се, духовни, метафизичен, чувствителни, артистични, музикални, срамежливи, благи, нежни.
Най-добрите дарове за тях са:
 КЪСМЕТЧЕ за 13 декември съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 13 декември съгласно зодията
Овен Романтично ще е през днешния ден, а най-хубаво е, когато е ненадейно. Телец Усмивката ви постоянно ще огрява лицето ви. Само прелестни неща в...
- Комплекти за баня, които ухаят прелестно и наподобяват красиви
- Свещи, ароматизатори, дифузери
- Книги, дневници, химикалки
- Комплекти за изобразяване с четки, бои, пастели, листи
- Уроци по изобразяване, пеене, композиране на музика, снимка
 Карта Таро за деня, 13 декември Карта Таро за деня, 13 декември
Под въздействието на таро картата " Кралят на жезлите " ще премине денят на 13 декември. Тя символизира персоналните старания, които водят до триумф...
- Семинари за говорене пред хора, създаване на самонадеяност и положително мислене
- Философски и психически книги
- Албуми и рамки за фотоси
- Музика, слушалки или билет за онлайн концерт
Вярваме, че тези оферти за дарове на представителите на водните  покриват всички техни ползи и могат да бъдат евентуални доста положителни хрумвания, с които да изненадате обичаните си хора в случай че те са от зодиите Рак, Скорпион или Риби. Все отново най-важното в един подарък е той да бъде определен с доста внимание и обич, тъй че проучите добре какво те в действителност желаят преди да се впуснете в покупки. Понякога в случай че не сме уверени в желанията на околните си, може просто да им вземем ваучер за нещо, което знаем, че харесват като област. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР