Преди броени дни новата британска кралска снаха херцогиня Меган породи

...
Преди броени дни новата британска кралска снаха херцогиня Меган породи
Коментари Харесай

Кралските правила, които Хари и Меган със сигурност са нарушавали

Преди броени дни новата английска кралска снаха херцогиня Меган породи дискусия, като затвори сама вратата на колата, с която дойде на галерия в Кралската академия в Лондон.

 
Коментатори се запитаха дали това е жестоко нарушаване на протокола на английската монархия. Някои анализатори разясниха, че като не е спазила протокола, Меган е посочила, че е " принцеса на народа ". По този мотив уеб сайтът " Кълчър трип " напомня, че с изключение на възбрана кралските особи да затварят сами вратите на колите, от които слизат, в английската монархия има още няколко странни забрани и отговорности.
 
Никакви неприлични деколтета и цепки, неразрешени са и късите рокли и поли
 Принц Хари и херцогиня Меган Gulliver/Getty Images

По отношение на дрескода херцогините Меган и Катрин, както и всички дами от кралския жанр би трябвало да не помнят за неприличните деколтета, цепките на полите, късите рокли и поли.

Шапки денем, тиари вечерта
 
Шапките са наложителни на всяка публична дневна демонстрация. Тиарите могат да се носят едвам след 18 ч.-->
 
Черният тоалет е наложителен
 
По време на всяко пътешестване кралските особи от женски пол носят обезателно в багажа си черни тоалети. Така в случай че кралят, кралицата или различен благороден член на фамилията почине на хиляди километри от тях, те могат незабавно да облекат черните одежди като израз на печал.
 
Когато бащата на Елизабет Втора умира, тя е в чужбина и няма черен тоалет в багажа си. Ето за какво тя би трябвало да чака доставка със аероплан, преди да може да се появи на публично място. След това е въведено правилото за наложителния черен тоалет в багажа.
 
Играта Монополи е неразрешена
 
В английското кралско семейство е неразрешено да се играе на известната игра Монополи. Смята се, че тя поражда такива яростни разногласия сред играчите, че те от време на време водят до сбивания. Ето за какво не е подходящо да бъдат поставяни кралските особи в сходни неуместни обстановки, по тази причина е въведена и възбраната.
 
Никакви целувки и държане за ръце
 
Ласките, целувките и даже държането на ръце не са разрешени за кралските особи, даже те да са младоженци.
 
По време на пътувания и наличия на обяд или вечеря, се не разрешава пиянство на чешмяна вода и ястие на по-странни меса и деликатеси, тъй като може да се стигне до отравяне и до интервенция на лекари, а това би забавило натоварения кралски график.
 
Ядеш, когато яде кралицата
 
По време на формален обяд и вечеря в наличието на кралицата никой не може да стартира да се храни преди нея или пък да завършва с яденето след нея.
 
Политиката – строго неразрешена
 
Членовете на английското кралско семейство би трябвало да не помнят за политиката. Предполага се, че те са неутрални, ето за какво те не могат да гласоподават.

Забравете за подаръците и подписите!
 
Членовете на кралското семейство би трябвало да дават всичките си дарове на кралицата. Те нямат право да дават подписи, с цел да бъдат не фалшифицирани техните подписи.
 
Никакви селфита, никаква самовлюбеност
 
Кралските особи нямат право да си вършат селфита, с цел да не показват самовлюбеност. Те нямат и профили в обществените мрежи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР