Преди 10 години Сергей Станишев спря проекта „Белене“ и съсипа

...
Преди 10 години Сергей Станишев спря проекта „Белене“ и съсипа
Коментари Харесай

АБВ нападна Кристалина Георгиева, нарече я предател

Преди 10 години Сергей Станишев спря плана „ Белене “ и унищожи опцията България да укрепи позициите си на газов водач и поръчител в Европа, като тук повтори определението с новия си мандат през 2015 и, несъмнено, беше награден с поста „ президент на ПЕС “, където губеше избори след избори със същия възторг, с който ги губеше и в България.

Но получи компенсация за това, че унищожи българския народен интерес и сложи под въпрос енергийната сигурност и във всички случаи - ниската цена на електрическата сила за бита и стопанска система. Това се споделя в позиция на АБВ, изпратена до медиите.

„ Днес сме очевидци на още по-брутален образец със устрема да бъде наградена Кристалина Георгиева. Няма българска позиция, която тя да не съобщи или продаде.

Съсипа опцията България да има общоприет секретар на Организация на обединените нации, посредством кандидатурата на несъмнено един от най-успешните ни политици зад граница Ирина Бокова. Като, несъмнено, тук съизвършител с цялостна мощ беше и Бойко Борисов. След това Георгиева напусна поста на еврокомисар, поради по-голяма заплата и отстояване на непознати ползи в непознато ведомство.

Днес тя е на път да бъде наградена за измените й към България “, се споделя още в позицията на партията.

Към измяната на Кристалина Георгиева, където участник бе и Сергей Станишев - с поддръжката си за това неразбирателство Антонио Гутереш. Гутереш оглави Организация на обединените нации, с цел да разбере с изненада на 1 август, че на 2 август Съединени американски щати излизат от Договора за очистване на ракетите със междинен обхват, да каже, че е смутен, откакто Съединени американски щати направиха тази декларация преди половин година.

Ние от АБВ реагирахме десетки пъти с гледище и българските институции да предизвикват развой „ Хелзинки 2 “. Но основният секретар на Организация на обединените нации да се учуди и обезпокои ден, преди края на основен за мира контракт, е безпримерно безгрижие, невалидност и непричастност към организацията с най-значими интернационалните пълномощия и функционалности.

„ Ние българите би трябвало да се научим да ценим историята си, да ценим хората си, преди всичко да ценим достолепието си. Да го отстояваме всеки ден, във всяка точка на света и във всички институции.

Предадели като Кристалина Георгиева ще работят за всички, само че не и за България. Но ще обслужват ползи, които, евентуално, са в страни от ползите и на мощна и обединена Европа, и на едно проспериращо общество, за което се борим и към което се стремим. Трябва да сложим завършек на сюжета „ Наградени български предатели “, „ показват още в АБВ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР