Преди 10 години излезе един от най-обичаните и забавни български

...
Преди 10 години излезе един от най-обичаните и забавни български
Коментари Харесай

Влади Въргала: Ще изляза на сцената дори и да има само 12 човека в залата

Преди 10 години излезе един от най-обичаните и занимателни български филми – „ Операция Шмени шапки “ на артиста Владислав Карамфилов, прочут като Влади Въргала. За да опише повече за кино лентата и за новите си планове, той беше в студиото на „ Тази събота и неделя “.

Влади Въргала описа, че е писал историята през нощта, когато е станал татко. Доста по-късно му е хрумнало да направи режисура, а триумфът в театъра го подтиква да я трансформира във филм. Той разкри, че работата по кино лентата е била дълъг и трудоемък развой.

Филмът, който излезе през октомври 2011 година, е с бюджет от към един милион лв. и съгласно артиста това е добра инвестиция от страна на страната. Той уточни, че през целия път на кино лентата от страниците на сюжета до киноекраните и малкия екран, се генерират облаги, които връщат към 50 млн. лв. в страната. Според него казусът не е, че не се отпускат задоволително пари за филми, а че те се крадат.

В момента Влади Въргала готви идващия си театър, озаглавен „ Мемоарите на един Въргал “. Идеята му е хрумнала преди 4 години, когато всичките му близки и другари се събират, с цел да го изненадат за 50-ия му рожден ден.

Противоепидемичните ограничения не го тормозят, стига хората да имат опция да дойдат да гледат, даже и с условие за зелен документ. Той разкри, че към този момент има продадени единствено 12 билета, само че би играл и за толкоз хора. В най-лошия случай всички дружно ще отидат в кафенето пред театъра, с цел да пестят ток.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР