Предателството боли най-много. В живота на човек има много епизоди,

...
Предателството боли най-много. В живота на човек има много епизоди,
Коментари Харесай

2-те зодии, които са били предавани най-много

Предателството боли най-вече. В живота на човек има доста епизоди, в които той би трябвало да преглътне горчилката от измяната. Това са 2-те зодии, които са били излъчени най-вече пъти:
Телец
Голямото сърце на Телците вещае огромни проблеми. Макар и да имат положителни планове, не могат да проумеят, че хората против тях не постоянно им мислят положителното.
Светът на тази зодия е идеален по детски. Те не се замислят за неприятното в живота и се пробват да отсеят единствено позитивното. Мечтаят доста, имат вяра в хората и не допускат какъв брой подли могат да са те. Най-големите изменничества в живота на Телеца са идвали точно от най-близките им другари. Те остават малко неразбрани в устрема си да са прекомерно откровени. Приятелите им се засягат и не правят оценка честността и искреността им. Предателствата идват в най-неочакваните моменти и от най-неочакваните хора. Най-голямата тъга на Телците постоянно ще си остане това, че са неразбрани от другите… колкото и да пробват.
Рак
Раците са безпределно положителни хора. Дават сърцето си за всички и не чакат нищо в подмяна. По-затворени са към другите и позволяват малко хора до себе си. Донякъде този предпазен механизъм ги защищава от неприятните мисли и планове на хората към тях. Но въпреки всичко все се намира някой, който да им вгорчи живота със своите планове. Най-големите изменничества в живота на Раците са от най-близките им родственици. Те са постоянно подготвени да им оказват помощ, да дадат пари назаем или да подарят нещо, от което към този момент нямат потребност. За парите могат да не помнят, тъй като околните им ги считат за наивни и ги мотаят с години. Раците не се засягат за това, че някой е взел това, което им се поставя. Най-много ги наранява измяната, което не са очаквали от най-близките си хора. Хубавото е, че Раците незабавно им обръщат тил и ясно им дават да схванат, че връзките са им завършили един път вечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР