Пред уикенда предстои изиграването на третия кръг от Висшата лига

...
Пред уикенда предстои изиграването на третия кръг от Висшата лига
Коментари Харесай

Winbet и 7sport с прогнози за мачовете Висша Лига в понеделник

Пред уикенда следва изиграването на третия кръг от Висшата лига на Англия. Както постоянно, най-интересното състезание в света ни предлага страхотни дербита. В събота Манчестър Юнайтед ще търси първа победа в шампионата при гостуването си на Брайтън, а Челси ще би трябвало да се върне на печелившия път в мача си против Уест Бромич Албиън. По традиция, неделния ден е изпълнен със супер дербита. Тотнъм посреща Нюкасъл, Манчестър Сити ще се изправи срещи 5-тия от предишния сезон – Лестър. За понеделник към този момент пък са планувани две срещи. От 19:45 българско време стартират Фулъм и Астън Вила, а в 22:00 е първия съдийски сигнал на най-голямото дерби за този кръг Ливърпул – Арсенал.

Анализаторите от Winbet и 7Sport са към този момент подготвени със своите обичайни прогнози точно за последните мачове на кръга – дербитата от понеделник. Предстоящата серия от мачове е превъзходен момен да употребявате вашия промоционален за присъединяване в онлайн залози на спорт.

Фулъм – Астън Вила

Новаците от Фулъм не стартираха сезона по най-мечтания метод и към този момент подредиха две загуби за сезона. Първо преклониха глава пред Арсенал, а по-късно изгубиха и гостуването си против другия дилетант Лийдс с атрактивното 4:3. Момчетата на Скот Паркър обаче взеха две победи в шампионата за Купата на Лигата, против Ипсуич и Шефийлд Юнайтед.

Астън Вила пък започва изненадващо безапелационно. Бирмингамци почиваха в първия кръг, само че по-късно взеха първата си победа против Шефийлд Юнайтед, а също по този начин преодоляха два противника за Карабао Къп. Ако включим и пред сезонните контроли, Вила е в серия от 5 следващи победи. Към това можем да прибавим и обстоятелството, че момчетата на Дийн Смит приключиха по прелестен метод и предишния сезон, постигайки две победи и две равенства в последните си 4 мача, които им осигуриха оставане в най-горното равнище на британския футбол.

7Sport предвиждат, че Астън Вила ще продължи положителната си серия и ще завоюва този дуел. От Уинбет оферират превъзходния коефициент от 2.48 за победа на гостите.

Ливърпул – Арсенал

Двата отбора към този момент изиграха един мач между тях преди началото на сезона, когато излязоха един против различен в спор за „ Къмюнити Шийлд “. Тогава двата тима приключиха 1-1 в постоянното време, след попадения на Абумеянг и Минамино. Риян Брюстър обаче пропусна да означи наказателния си удар и „ артилеристите “ подвигнаха трофея след осъществяване на дузпи. Двата тима ще се опълчва и в 5-тия кръг на Карабао къп, който е плануван за 28-ми септември.

Съставът на Микаел Артета започва сезона по доста безапелационен метод и към този момент натрупа три победи (две за състезание плюс премахване на ).

Ливърпул стартира отбраната на купата сполучливо, откакто надигра Лийдс в първия кръг, а по-късно взе и първото огромно дерби на сезона против Челси. През седмицата пък запасите на „ алените “ реализираха доста впечатляваща победа на.

Може и да звучи изненадващо, само че Арсенал не е губил от Ливърпул в последните си 3 домашен мача. За последно мърсисайдци завоюваха на „ Емирейтс “ през 2016-та, когато се постановиха с 3:4. Във всеки от последните 4 мача на двата отбора във Лондон и двата противника стигат до гол. Това е и нашата прогноза за мача, а сътрудниците от Уинбет оферират много атрактивния коефициент от 1.68 за гол/гол в дуела.

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР