Пред Спортната комисия в Калифорния Кубрат Пулев разказа своята версия

...
Пред Спортната комисия в Калифорния Кубрат Пулев разказа своята версия
Коментари Харесай

Кубрат пред Спортната комисия: С Джени Суши се целунахме и на партито

Пред Спортната комисия в Калифорния Кубрат Пулев описа своята версия за случилото се с журналистката Джени Суши, известна като Кралицата на голото суши.

Боксьорът ни още веднъж акцентира, че реакцията му е била прочувствена, извини се за целувката и съжали. Кобрата обаче разкри, че е имало и втора целувка.
Преди съвещанието на Спортната комисия в Калифорния (ВИДЕО) Кубрат Пулев се бори да бъдат възобновени спортните му права
" Връщам се на обстановката, когато аз говорех с моите почитатели и по-късно влязохме в съблекалнята. Тя пристигна незабавно. Помолих я да е по-кратно изявлението. Направихме го, в което аз съм с извънредно неприятен британски. Почти не я разбирах. Но аз бях извънредно благополучен, в еуфория, мога да го сравня със положение на човек, който е под въздействие на опиати. Целунах я, тя бе покрай мен. Действах прочувствено. Съжалявам доста и ѝ се оправдавам. Бях извънредно развълнува. Бях благополучен и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да давам отговор, второ желаех да се развеселявам на успеха и от еуфория, с цел да приключа изявлението я целунах. След това тя сподели добре, благодаря. Зарадва се, сподели ми, че съм бил необикновен и аз ѝ споделих добре, довиждане, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето. Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там “, описа Кубрат Пулев.

„ След което аз отидох в болничното заведение, шиха ме, отидох в хотела, бях доста зле, след шиенето ми се гадеше и ме болеше главата. Усмихвах се, само че не бях добре. Отидохме, бяхме с мои другари на празненство, което никой не бе провел. Просто се видяхме във фоайето "

" От някъде пристигна девойка Равало и седна до мен, почна, не незабавно, само че примерно по-късно седна до мен и стартира да ми сипе похвали. На мен ми стана прелестно. Тя ми правеше похвали. В един миг обаче ми стана неловко. Исках да сменим тематиката. Взех си телефона. След малко това се повтори. Тя отново пристигна и отново ми правеше похвали. Стояхме си обикновено. Тя бе суперщастлива. Говореше с всички. Бях седнал на дивана, тя пристигна и седна до мен прекомерно близо. Това, което чух от нея е, че тя, може би, не си спомня, само че ние се целунахме. Може да я питате "

" Наистина скърбя за постъпката си, не е редно, само че аз се усещах с оглед метода, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като публицист. Чувствах я като другар. На празненството си говорехме. Казах ѝ „ апелирам те, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, тъй като бях прекомерно прочувствен и имам другарка, за която не е ОК това нещо “. Тя ми сподели, че ще го направи. Това е самата истина. Всичко, което споделям е истината “, показа боксьорът ни.
Джени Суши след празненството: Да, забавлявах се! Адвокатът на Пулев също свидетелства на чуването в Калифорния
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР