Пред президентството сме, за да защитим Конституцията и върховенството на

...
Пред президентството сме, за да защитим Конституцията и върховенството на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова пред Президентството: Тук сме, за да подкрепим президента, Конституцията и върховенството на закона

" Пред президентството сме, с цел да защитим Конституцията и върховенството на закона. Срещу президента Радев се води война от първия ден от неговото избиране. Управляващото болшинство – ГЕРБ и Обединени патриоти я водят на няколко фронта към този момент от 3 години – в парламента- от парламентарната естрада, в изпълнителната власт – господин Борисов като министър председател и Министерският съвет. Срещу Радев се води компроматна война. Управляващите от първия ден до през днешния ден не одобряват, че може да има институция, която да мисли друго от тях, която да има други полезности, да се бори за други неща. " Това сподели водачът на Българска социалистическа партия по време на митинга пред Президентството.
" Днешният акт е невиждано деяние за президентската институция и страната ни въобще. От Българска социалистическа партия не премаме тази показност и зрелищност, с които се нахлува в президентската институция. Ако има подозрения за осъществени престъпления от страна на администрацията, то дано те се проверяват. Ние почитаме върховенството на закона, само че не по този метод. ", сподели още Нинова. 
" Затова сме тук, пред президенството, с цялата парламентарна група и младежите от партията, с цел да заявим изрично: Вярваме в честността на Румен Радев, имаме вяра в неговото достолепие, желаеме да се съблюдават Конституцията и върховенството на закона. Да си пазим институциите като темелите на българската страна. ", добави още тя. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР