Пред последните пет години стана традиция в началото на декември

...
Пред последните пет години стана традиция в началото на декември
Коментари Харесай

Колко татуировки има Били Айлиш

Пред последните пет години стана традиция при започване на декември да виждаме по какъв начин Били Айлиш дава отговор всяка година едновременно на едни и същи въпроси.
 Били Айлиш, Time Capsule изявлението ѝ за Vanity Fair и татуировката, която в никакъв случай няма да забележим
Татуировката на Били Айлиш, която в никакъв случай няма да забележим

Били се зарече

За това би трябвало да благодарим на Vanity Fair, които от 2017 година непроменяемо на 18 октовмри задават на изпълнителката едни и същи въпроси, а тя им дава отговор.

И по този начин предходната година разбрахме, че Айлиш има татуировка, която обаче тогава твърдеше, че в никакъв случай няма да забележим. Но за тази една година тя промени много метода си на обличане и не е доста несъмнено дали скоро няма да я забележим.

В тазгодишното изявление Били Айлиш споделя, че към този момент може да се похвали с цели три татуировки. Едната се намира под гърдите ѝ, другата на ребрата, а третата на ръката в региона на китката.

19-годишната изпълнителката споделя, че харесва доста татусите и има хрумвания за най-малко още няколко. Но пък майка ѝ, въпреки това, е твърдо срещу. Е, Айлиш явно не се преценява доста с мнението на майка си, само че пък е безапелационна, че няма да доближи до това да тутира цялото си тяло.
 Били Айлиш, Деня на благодарността и за какво изпълнителката прикани почитателите си да не ядат пуйка за празника
Били Айлиш в отбрана на пуйките

Изпълнителката има обръщение за всички

Но поради обстоятелството, че отговорите ѝ на въпроса, обвързван с татуировки, се трансформират с годините - не е доста ясно дали това няма да се случи и в този момент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР