Пред мен Цвета Таскова изрази съчувствие и безкрайно съжаление за

...
Пред мен Цвета Таскова изрази съчувствие и безкрайно съжаление за
Коментари Харесай

Адвокатът на шофьорката от „Тракия“ Николай Кокинов посочи и двама други виновни за касапницата с автобуса, която той видял с очите си

Пред мен Цвета Таскова изрази състрадание и безпределно страдание за случилото се. Това съобщи пред Нова телевизия Николай Кокинов – юрист на Цвета Таскова, която аргументи случая на автомагистрала „ Тракия “ с шестима починали и голям брой ранени.

По думите на Кокинов, мярка „ задържане под стража “ би била „ безполезна и самоцелна “. „ Каквото и да се случи, това следствие няма да се случи в идващите 6 месеца. При всички случаи тя щеше да бъде освободена до месец и половина “, уточни юристът.

Съдът пуска под гаранция Цвета, която сътвори кървавото меле на " Тракия "

„ Още няма никакви експертизи, има единствено един оглед на автомобила. Делото е с фактическа трудност, има прекалено много потърпевши “, добави той. „ Виждам го да влезе в съда най-рано след 12 месеца “, предвижда Кокинов.

Твърде евентуално е да има някаква форма на съпричиняване, защото един автомобил мъчно може да изтласка от пътя един рейс, счита той. „ Твърде евентуално е водачът на рейса е да е реагирал несъответстващо и да е извил кормилото инстинктивно “, сподели Кокинов и посочи, че всичко това са хипотези. Последна дума ще имат автоекспертите.

„ По една случайност минавах около местопроизшествието на автомагистрала „ Тракия “ и видях рейса, който беше легнал в канавката с извити надясно гуми. При всички случаи лидерът е отклонил с кормилото надясно “, описа юристът.

В момента Таскова, която е под домакински арест, е в дома си при своите родители. Те не желаят да бъдат безпокоени и да дават изказвания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР