Пред ФрогНюз Илиян Василев заяви, че на практика предложението на ...

PromoMall.bg
Пред ФрогНюз Илиян Василев заяви, че на практика предложението на

Борисов видя нова коалиция - “Лукойл” frognews.bg

Пред ФрогНюз Илиян Василев съобщи, че в действителност предлагането на ГЕРБ не работи механически и има доста дефекти и са отхвърлени по политически аргументи.

 

" Предложението на Природен парк е на Асен Василев. Делян Добрев е контра на всичко, което той вкарва ", разяснява още той.

 

" Искам да благодаря на сътрудниците от " Да, България “ и Движение за права и свободи. За следващ път евроатлантическите партии се откроиха - от една страна ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, " Да, България “ и Движение за права и свободи, от другата – партиите на " Лукойл “, които към този момент 1 година, милиарди изтичат от България в посока тези компании “, добави Борисов и изрази вяра тези спънки да бъдат преодолени в зала.

 

" Това са четирите проруски партии. Те не престават да желаят милиарди долари да изтичат през " Газпром " и " Лукойл " за войната, която Путин води в Украйна ", добави още водачът на ГЕРБ.

 

“Тезата, че не могат да работят с различен с изключение на с съветски нефт и че ще затворят в случай че не е подобен, сами потвърждават че не е правилно ”, отсече Делян Добрев.

Източник: frognews.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР

PromoMall.bg