Пред аудитория от около 50 милиона души Христо Стоичков показа

...
Пред аудитория от около 50 милиона души Христо Стоичков показа
Коментари Харесай

Христо Стоичков показа своята автобиографична книга пред около 50 милиона души

Пред публика от към 50 милиона души Христо Стоичков сподели своята автобиографична книга " Историята " на американската публика. Кавалерът на " Златната топка " излезе от ролята си на анализатор и седна на стола, с цел да бъде разпитан от приятеля си Иван Саморано. В най-гледаното време на телевизионния колос TUDN – най-гледаният испаноезичен канал в Съединени американски щати и Латинска Америка, българската легенда описа за бестселъра, написан взаимно с Владимир Памуков и публикуван от " Софтпрес ". Ицо изясни за времето през социализма, когато му беше неразрешено да играе футбол. Освен това заведе екипа на TUDN в звукозаписното студио, където в продължение на месец персонално е записал аудио версията на " Историята ".

След като Барселона стартира да продава книгата на испански и британски език, Стоичков даде шест изявленията за най-големите испански издания. На първо място бяха мадридският вестник " Марка " и каталунският " Мундо Депортиво ", където стартира и журналистическата кариера на Камата. След като спря да играе, всяка седмица той имаше своя колонка там. " Исках всички българчета да прочетат по какъв начин един юноша от Пловдив е извършил фантазията си. 70 000 тираж имаме в родината ми! Вече имам вяра, че " Историята " ще стигне до милиони в цяла Америка ", написа Стоичков в профила на своя бранд H8S във " Facebook ".

Представям книгата си в най-гледаната спортна испаноезична телевизия TUDN USA! Исках всички българчета да прочетат по какъв начин...
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР