Пред апартхотел, на оживено мястоИзвършителите избягали с кола, която по-късно

...
Пред апартхотел, на оживено мястоИзвършителите избягали с кола, която по-късно
Коментари Харесай

Застреляха украинец в курорт до Варна

Пред апартхотел, на оживено място
Извършителите избягали с кола, която по-късно била опожарена

Поне двама били убийците

Полицията и прокуратурата във Варна проверяват брутално ликвидиране на чужденец, осъществено в четвъртък вечерта в курорта Св. св. Константин и Елена. Малко след 20 ч пред входната врата на кооперация с ваканционни жилища, намираща се в многолюден регион и на метри от огромен супермаркет, 52-годишният мъж бил покосен от изстрели.

Сигналът за стрелбата бил подаден на тел. 112 в 20,15 ч. Пристигналият на мястото екип на Спешна помощ открил, че раненият е жив. На място му била оказана първа помощ, след което той незабавно бил качен на кола за спешна помощ и откаран в болница, само че няколко часа по-късно умрял от раните си.

Днес местопроизшествието бе отцепено, а пред входа на опасаната с камери за видеонаблюдение постройка се виждаше локва кръв.

От Варненската окръжна прокуратура сбито обясниха, че е назначена съдебно-медицинска експертиза и е формирано досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране на чужденеца, като се работи по всички вероятни версии за определяне на авторството на действието.

Неофициално стана ясно, че жертвата е украинец. Повечето наематели на жилища в постройката също са негови сънародници. Имало и руснаци. Не е ясно дали убитият мъж е живеел там или е бил на посетители. Повечето от жителите на постройката споделиха, че не са чули нищо.



На километър от мястото на покушението, бе открит опожарен автомобил, за който се счита, че е на убийците.

“Труд news ” научи, че убийците са били най-малко двама и са стреляли няколко пъти по жертвата, след което избягали с автомобил.

Скоро след кървавата свада, на километър от мястото, на пътя от курорта към кв. “Виница ” огнеборци били викнати по сигнал за пламнал автомобил “Фолксваген ” с румънски регистрация. Дали това е колата, с която са избягали убийците, на този стадий проверяващите не разясняват.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР