Празнувайки десетилетие от лансирането на първия Galaxy S, Samsung представи

...
Празнувайки десетилетие от лансирането на първия Galaxy S, Samsung представи
Коментари Харесай

Samsung представи новия Galaxy S10: По-голям екран, повече камери и възможности

Празнувайки десетилетие от лансирането на първия Galaxy S, Samsung показа нова серия за премиум смарт телефони: Galaxy S10.
С четири неповторими устройства, серията е проектирана да посрещне характерните потребности на пазара на смарт телефони през днешния ден, тъй че потребителите да могат да вършат повече нещата, което обичат. Всяко устройство комбинира технологиите, от които потребителите се интересуват най-вече: нововъведения в екрана, камерата и продуктивността.

Надграждайки десетилетие от нововъведения, Galaxy S10 е предопределен за тези, които желаят премиум смарт телефон с характерности от най-голям клас и мобилни преживявания от последващо потомство. Galaxy S10+ е за всички, които търсят мощно устройство с премиум характерности и новаторски екран и камера, с опция за едновременна работа по разнообразни задания. Galaxy S10e е основан за тези, които желаят топ параметри в плътно устройство с плосък екран. И най-после, Galaxy S10 5G е за тези, които желаят повече от всичко и са подготвени за най-бързите налични скорости и най-мощни функционалности. Отличаващи се с напълно нов динамичен AMOLED екран, камера от последващо потомство и умна продуктивност, Galaxy S10 серията предлага на потребителите повече благоприятни условия и постанова нов стандарт за смарт телефони.

„ От старта си преди 10 години, Galaxy S серията е била водач при нововъведенията – предлага на потребителите необикновено преживяване и опция да намерят подобаващото за тях устройство “, сподели DJ Koh, президент и основен изпълнителен шеф на отдела за IT, Samsung Electronics. „ Galaxy S10 надгражда това необикновено завещание и предлага нововъведения при екрана, камерата и продуктивността. С четири премиум устройства, всяко от които е основано за потребностите на неповторими консуматори, Samsung вкарва технологиите за мобилни устройства в нова епоха. “
Динамичен AMOLED екран: Премиум екран с Ultrasonic датчик за пръстови отпечатъци
Galaxy S10 е екипиран с най-хубавия екран на Samsung до в този момент и е първият в света с динамичен AMOLED екран. Първият смарт телефон със сертифициран HDR10+ екран, обезпечава блестящо цифрово наличие, а с динамично картографиране на тонове ще видите по-широк набор от цветове за блестяща, реалистична картина. Динамичният AMOLED екран на Galaxy S10 също е сертифициран от VDE за живи ярки цветове[1] и неповторимо контрастно съответствие за мобилно устройство с още по-дълбоки черни и по-ярки бели цветове.[2]

Сертифициран и от DisplayMate, екранът ще може да покаже най-точните цветове на твоето мобилно устройство[3] – даже и при мощна слънчева светлина. Нещо повече, Dynamic AMOLED екранът също понижава синята светлина посредством своя TÜV Rheinland-сертифициран екран за комфорт на очите[4], без да компрометира качеството на картината или прибавянето на филтър.

Резултатът от новаторския инженерен развой, неповторимият Infinity-O екран на Galaxy S10 съдържа голям брой датчици и технологии на камерата в екрана – по този начин площта на екрана е увеличена без взаимни отстъпки и разсейвания.

Динамичният AMOLED екран на Galaxy S10 включва и първия вграден Ultrasonic датчик за пръстови отпечатъци5, който чете 3D контурите на вашия физически отпечатък – а не двуизмерен облик – за усъвършенствано отчитане. С първата в света сертификация на биометрични съставни елементи на FIDO Alliance, тази последваща биометрична идентификация от последващо потомство предлага сигурност, като при персонален сейф, с цел да резервира устройството ти.
Първокласна Камера
Основавайки се на водачеството на Samsung при камерите с двойна апертура, Galaxy S10 вкарва нова технология с усъвършенствано различаване, което улеснява снимането на невероятни фотоси и видеоклипове:
Ultra-Wide Lens: Първи за S серията, Galaxy S10 предлага ултраширок обектив с 123-градусово поле на видимост, сходно на човешкото око. Перфектен за впечатляващи пейзажни фотоси, огромни панорами и даже кадърен да побере цялото семейство в една фотография, Ultra-Wide Lens подсигурява, че постоянно ще можете да заснемете цялостната картина. Супер постоянен и първокачествен видео запис: Galaxy S10 предлага супер постоянен видео запис с технология за цифрова стабилизация. Независимо дали танцувате в средата на необикновен концерт или се пробвате да запишете всеки подробност от рисково каране на колело, Super Steady ви разрешава да уловите момента. Както предните, по този начин и задните камери могат да снимат до UHD качество. За първи път в промишлеността, задната камера ти дава опцията да записваш видео в HDR10+.[5] AI Camera: Galaxy S10 прави към този момент умните функционалности по-точни с невронни процесори (NPU), тъй че можете да получиш професионални фотоси, които си коства да споделяш, без да се постанова ръчно да избираш разширените настройки на камерата. Оптимизаторът на подиуми към този момент може да разпознава и обработва по-точно спомагателни подиуми. С Shot Suggestion, Galaxy S10 предлага автоматизирани рекомендации за композиране, тъй че можете да направиш фотографията по-добра от всеки път. Интелигентни характерности за осъществяване, които ти оказват помощ да извлечеш максимума от телефона си
Galaxy S10 е изработен с премиум хардуер и програмен продукт, които да ти оказват помощ където и да си. От напълно нови благоприятни условия за шерване на зареждането до повишение на продуктивността с AI и образован Wi-Fi, Galaxy S10 е най-умното устройство на Samsung.
Wireless PowerShare: Samsung показва Wireless PowerShare на Galaxy S10, което разрешава елементарно зареждане на устройства, сертифицирани с Qi. Като първи в промишлеността, Wireless PowerShare на Galaxy S10 също ще зарежда съвместими аксесоари. В допълнение, Galaxy S10 може да зарежда себе си и второ устройство по едно и също време посредством Wireless PowerShare8 до момента в който е обвързван с нормално зарядно устройство, което ви разрешава да оставите второто си зарядно вкъщи. Интелигентна продуктивност: Новият AI програмен продукт на Galaxy S10 автоматизирано усъвършенства батерията, процесора, RAM паметта и даже температурата на устройството, според от това по какъв начин употребявате телефона си и продължава да се учи и да се усъвършенства с времето. Използвайки опциите на AI, Galaxy S10 също по този начин научава по какъв начин употребявате устройството си за по-бързо пускане на най-често употребяваните приложения. Интелигентен Wi-Fi: Galaxy S10 идва с образован Wi-Fi, който разрешава непрекъсната и безвредна връзка посредством безпроблемно превключване сред Wi-Fi и LTE, както и предупреждаване за евентуално рискови Wi-Fi връзки. Galaxy S10 също поддържа новия Wi-Fi 6 стандарт, което прави допустимо по-доброто показване на Wi-Fi, когато е обвързван със съчетаем рутер. Bixby Routines: Bixby автоматизира твоите привички и дава персонализирани рекомендации, с цел да улесни всекидневието ти. С авансово заложени и персонализирани схеми на потребление, като привички на шофиране и действия преди сън, които са персонализирани съгласно твоите нуждо, Galaxy S10 прави нещата по-опростени, като автоматизирано понижава интеракциите с устройството и понижава стъпките от деня ти. Нова епоха на 5G съгласуваност
Точно както с 2G, 3G и 4G, Samsung е водач в работата с 5G – партнира си с огромни оператори за създаване и внедряване на 5G мрежови технологии. Сега, Samsung дава 5G в ръцете на потребителите с Galaxy S10 5G, първия флагмански 5G смарт телефон на Samsung. С Galaxy S10 5G потребителите в 5G мрежата могат да изтеглят цялостен сезон на телевизионно предаване за минути, да играят  игри с богати графики без съвсем никакво закъснение, да се любуват на усъвършенствани VR и AR и да поддържат връзка с приятелите и фамилията си посредством 4К видео диалози в действително време. За да се възползвате напълно от 5G свързаността, Galaxy S10 5G разполага с най-големия екран от серията Galaxy S, 6.7-инчов Infinity-O дисплей; 3D Дълбочинна камера на Samsung за снимане на 3D изображения за зареждане на видео фокус и автоматизирано управление; батерия от 4,500mAh със супер бързо зареждане при 25W.
Най-доброто е стандарт: Galaxy завещание и екосистемата от последващо потомство
Серията Galaxy S10 предлага всичко, което очаквате от Galaxy S серията и още – бързо безжично зареждане 2.0, IP68 водо и прахоустойчивост, процесор от последващо потомство и услуги на Samsung като Bixby, Samsung Health и Samsung DeX, ще получите най-големия потенциал за предпазване на Galaxy устройство – Galaxy S10+ идва с 1TB вградена памет и опция за прибавяне на спомагателна 512GB microSD карта.
Скорост: Galaxy S10 ти дава достъп до последващо потомство Wi-Fi мрежа от последващо потомство, което ти дава четири пъти по-бърза връзка, от другите консуматори в гъсто обитаеми пространства, като летище или концерт. Изживейте стремително бърз LTE за евакуиране и сърфиране с потенциал до 2.0 Gbps за първи път. Gaming: Проектиран за допустимо най-хубаво gaming преживяване, Galaxy S10 е оборудван с AI-базиран програмен продукт за оптимизация на продуктивността по време на игра и първокачествен хардуер, в това число Dolby Atmos за игрален режим и система за изстудяване. Galaxy S10 е и първото мобилно устройство, усъвършенствано за игри, основани на платформата Unity. Сигурност: Galaxy S10 е обурудван със Samsung Knox, както и със предпазено вместилище, поддържано от хардуер, в който се намират вашите персонални ключове за мобилни услуги с задействан блокчейн. Galaxy S10 Наличност и предварителна поръчка
Galaxy S10, Galaxy S10 + и Galaxy S10e ще се оферират в Бяла Призма, Черна Призма, Зелена Призма и Синя Призма. Galaxy S10+ ще се предлага и в два напълно нови цвята: Керамично Черно и Керамично Бяло.

Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e ще бъдат налични в магазините и онлайн на 8 март 2019 година Цените стартират от 1,749 лева за Galaxy S10, 1,949 лева за Galaxy S10+ и 1,449 лева за Galaxy S10e. Предварителните поръчки за Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e стартират от 22:00 часа на 20 февруари 2019. За стеснен интервал от време, първите 1,000 консуматори, закупили и задействали Galaxy S10 или Galaxy S10+, отговарящи на изискванията на акцията, ще имат опцията да получат безвъзмездни Galaxy Buds (стойност 299лв). Повече информация за предварителните поръчки виж на: www.samsung.com/bg

 
Galaxy S10 продуктови спецификации
 
  Galaxy S10e Galaxy S10 Galaxy S10+ Galaxy S10 5G Display 5.8-inch, Full HD+ Flat Dynamic AMOLED, 19:9 (522ppi) 6.1-inch Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (550ppi)

*Default resolution is Full HD+ and can be changed to Quad HD+ (WQHD+) in Settings. 6.4-inch Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (438ppi)
*Default resolution is Full HD+ and can be changed to Quad HD+ (WQHD+) in Settings.6.7-inch Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (505ppi)

*Default resolution is Full HD+ and can be changed to Quad HD+ (WQHD+) in Settings.*Screen measured diagonally as a full rectangle without accounting for the rounded corners. Camera Rear: Dual Camera with OIS
– Wide-angle: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X optical zoom, up to 8X digital zoom

Front:
– Selfie: 10MP Dual Pixel AF,  F1.9 (80°)Rear: Triple Camera with Dual OIS
– Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
– Wide-angle: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoom

Front:
– Selfie: 10MP Dual Pixel AF,  F1.9 (80°)Rear: Triple Camera with Dual OIS
– Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
– Wide-angle: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoomFront: Dual Camera
– Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)
– RGB Depth: 8MP FF, F2.2 (90°) Rear: Quadruple Camera with Dual OIS

– Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)

– Wide-angle: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)

– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)

– 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoom

– 3D Depth: hQVGA

Front:

– Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)

– 3D Depth: hQVGA

Body 69.9 x 142.2 x 7.9mm, 150g70.4 x 149.9 x 7.8mm, 157g74.1 x 157.6 x 7.8mm, 175g (Ceramic: 198g)77.1 x 162.6 x 7.94mm

198g AP 7nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

8nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz)

*May differ by market and mobile operator. Memory 6GB/8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/256GB
+ MicroSD slot (up to 512GB)8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB

+ MicroSD slot (up to 512GB)8GB/12GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB/1TB

+ MicroSD slot (up to 512GB)8GB +

256GB

(No MicroSD)*May differ by market and mobile operator.
*User memory is less than the total memory due to storage of the operating system and software used to operate the device features. Actual user memory will vary depending on the operator and may change after software upgrades are performed. SIM Card Single: one Nano SIM and one MicroSD slot (up to 512GB)

Dual(Hybrid): one Nano SIM and one Nano SIM or one MicroSD slot (up to 512GB)

*May differ by market and mobile operator.
*MicroSD card sold separately.1 SIM Battery[14] 3,100mAh (typical)3,400mAh (typical)4,100mAh (typical)4,500mAh (typical)Fast Charging compatible on wired and wireless

Improved wireless charging speeds with Fast Wireless Charging 2.0

Wireless PowerShare[15]
*Wired charging compatible with QC2.0 and AFC
*Wireless Charging compatible with WPC and PMA
*May differ by market and mobile operator.Super Fast Charging compatible on wired with QC2.0, AFC and PD3.0

Fast Charging compatible on wireless
Improved wireless charging speeds with Fast Wireless Charging 2.0

Wireless PowerShare OS Android 9.0 (Pie) Network Enhanced 4×4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20
– 2.0Gbps download, 150Mbps Upload*May differ by market and mobile operator.Enhanced 4×4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20

– 2.0Gbps download, 150Mbps Upload + None Standalone (NSA), Sub6 / mmWave (28G, 39G)

*May differ by market and mobile operator. Connectivity Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

– 1.2Gbps Download / 1.2Gbps Upload

*May differ by market and mobile operator.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Galileo and BeiDou coverage may be limited. Payment NFC, MST

*May differ by market and mobile operator. Sensors Accelerometer, Barometer, Capacitive Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Proximity Sensor, RGB Light SensorAccelerometer, Barometer, Ultrasonic Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor Authentication Lock Type: Swipe, Pattern, PIN, Password
Biometric Lock Types: Fingerprints, Face Audio Stereo speakers and earphones: Sound by AKG

Surround sound with Dolby Atmos technology (Dolby Digital, Dolby Digital Plus included)

Audio Playback Format:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
 
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР